Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε Μασούρα, Τικίνιο και οπαδούς ο Μαρτίνς - "Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν..."
| 2021-09-22 20:46:00

Αποθέωσε Μασούρα, Τικίνιο και οπαδούς ο Μαρτίνς - "Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν..."

Sportdog Team
Αποθέωσε Μασούρα, Τικίνιο και οπαδούς ο Μαρτίνς - "Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν..."

Απόλυτα ευχαριστημένος ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την άνετη νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα δεν κυριαρχεί τόσο στα παιχνίδια της.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε τα καλύτερα για τους Τικίνιο, Μασούρα και ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη προς το πρόσωπό του.

«Ήταν το 4ο ματς σε δέκα μέρες. Ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Η ικανότητά μας να δημιουργούμε ευκαιρίες είναι πολύ μεγάλη. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να έχει δημιουργίες σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι και σήμερα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και που μας αρέσει να βλέπουμε. Είμαστε εδώ και ζωντανοί. Καμία ελληνική ομάδα δεν κυριαρχεί τόσο μέσα στα παιχνίδια της».

Για τον Γιώργο Μασούρα και το αν είναι παίκτης του προπονητή: «Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης του Ολυμπιακού. Έχει φανταστική απόδοση όπως είχε και απόψε. Κανένας δεν είναι παίκτης του προπονητή. Όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού».

Για τον Τικίνιο και το ψηλό παιχνίδι: «Γνωρίζουμε τον Τικίνιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχω αμφιβολία για το τι μπορεί να κάνει. Για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να σκοράρει αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει στο μέλλον περισσότερο».

Για την αποθέωση που γνώρισε: «Δεν έχω αμφιβολία ότι πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε σίγουροι για το τι μπορούμε να κάνουμε,. Πάντα είχαμε στήριξη από τους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε γι' αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags