Facebook Pixel Σπέτσια - Γιουβέντους: Έσπασε τη... γκίνια η Γιουβέντους - Νίκησε με ανατροπή την Σπέτσια και πήρε το πρώτο τρίποντο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-22 21:48:00

Έσπασε τη... γκίνια η Γιουβέντους - Νίκησε με ανατροπή την Σπέτσια και πήρε το πρώτο τρίποντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έσπασε τη... γκίνια η Γιουβέντους - Νίκησε με ανατροπή την Σπέτσια και πήρε το πρώτο τρίποντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να αγχώθηκαν όμως οι Μπιανκονέρι κατάφεραν και έκαναν την ανατροπή στη Σπέτσια νικώντας την ομώνυμη ομάδα με 2-3 παίρνοντας με αυτό τον τρόπο το πρώτο τρίποντο στην φετινή Serie A.

Σπέτσια - Γιουβέντους: Μπορεί το κλίμα στου Μπιανκονέρι να ήταν πολύ άσχημο, με τον Αλέγκρι να είναι στα... σχοινιά μιας και η ομάδα του είχε αποτύχει να φτάσει στη νίκη για τέσσερις αγώνες, όμως κατάφεραν και γύρισαν τον αγώνα με την Σπέτσια και πήραν τη νίκη με 3-2 βγαίνοντας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μεγάλη Κυρία μπήκε δυνατά στον αγώνα και άνοιξε τον σκορ με τον Κιν στο 28', όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αρχικά ο Γκιασί έκαναν το 1-1, ενώ στο 49' έφτασαν στην ανατροπή με τον Αντιστέ. Κάπου εκεί η Γιουβέντους αντέδρασε, καθώς η πίεσε ασφυκτικά και μετά από χαμένες ευκαιρίες των ΜακΚένι Ντιμπάλα και Μοράτα, έφτασε στην ισοφάριση με τον Κιέζα στο 66', ενώ ο Ντε Λίχτ στο 72' έδωσε τη νίκη απέναντι στην Σπέτσια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags