Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Τρελαμένος με τη νίκη ο Μάντζιος - "Γυρνάμε τον διακόπτη - Αφιερωμένη στον κόσμο! Ευχαριστούμε"
| 2021-09-22 23:29:00

Τρελαμένος με τη νίκη ο Μάντζιος - "Γυρνάμε τον διακόπτη - Αφιερωμένη στον κόσμο! Ευχαριστούμε"

Sportdog Team
Τρελαμένος με τη νίκη ο Μάντζιος - "Γυρνάμε τον διακόπτη - Αφιερωμένη στον κόσμο! Ευχαριστούμε"

Ο τεχνικός των Κιτρίνων μίλησε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως πρόκειται για ένα σημαντικό αποτέλεσμα που το είχαν ανάγκη.

Άκης Μάντζιος: Άκρως ευχαριστημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός του Άρη, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ήταν ένα αποτέλεσμα που η ομάδα του το είχε ανάγκη, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο "Κλ. Βικελίδης".

"Η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι δεν εμφανιστήκαμε όπως θα έπρεπε, μας πείραξε ως ομάδα αυτή η εμφάνιση. Σήμερα βγάλαμε αντίδραση. Υπήρχε νευρικότητα, θέλαμε να κάνουμε αυτή τη νίκη γιατί στα δύο προηγούμενα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Βοηθάει πολύ αυτή η νίκη, γυρνάει τον διακόπτη, αλλά έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν εδώ σήμερα", είπε ο Άκης Μάντζιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags