Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει ο Λουτσέσκου - Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ
| 2021-09-23 16:10:00

Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει ο Λουτσέσκου για ΑΕΚ - Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει ο Λουτσέσκου για ΑΕΚ - Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ

Μια μέρα μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε για το «τρίτο ημίχρονο» του ματς.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: O ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον Over FM και τον Πάνο Λούπο για το χθεσινό παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Παναιτωλικό. Επιπλέον αναφέρθηκε στην αγωνιστική του εικόνα .

Αρχικά έκανε ένα σχόλιο σχετικά με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, λέγοντας πως δεν ήταν καλός πάνω στο χορτάρι. Έχει στο μυαλό του το αποτέλεσμα.

Μετά αναφέρθηκε στις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα να ενσωματωθούν όλοι στο ρόστερ. Επιπλέον αποκάλυψε πως ο Αντελίνο Βιειρίνια θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (26/9,20:30).

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα του Σίνζι Καγκάβα, ο οποίος είναι τραυματίας. Είπε πως ο ίδιος θέλει να παίξει αλλά το σώμα του δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους ρυθμούς.

Αργότερα έκανε σαφές πως ο «Δικεφάλος του Βορρά» δεν βγάζει ταχύτητα και φαντασία στο παιχνίδι του. Ότι έχει θέμα στην άμυνα. Για το θέμα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη είπε πως ο ίδιος δεν έχει την ίδια απόδοση και ότι δεν αποδεικνύει το παρατσούκλι Superman.

Μετά αναφέρθηκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ κοιτά παίκτη για την θέση «10». Κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι η ταχύτητα.

Τέλος μίλησε για το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Είπε ότι με αυτό το στυλ θα κλέβει αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags