Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων για Εμβιλά - Στόχος να προλάβει τον... τελικό - Τα πάντα στον αέρα
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-23 23:55:00

Αλλαγή δεδομένων για Εμβιλά - Στόχος να προλάβει τον... τελικό - Τα πάντα στον αέρα

Sportdog Team
Αλλαγή δεδομένων για Εμβιλά - Στόχος να προλάβει τον... τελικό - Τα πάντα στον αέρα

Ο Γάλλος μέσος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του, όμως η επιβάρυνση του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι κάνουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην είναι σίγουροι για το αν τελικά καταφέρει να δώσει το παρών στον πρώτο... τελικό της ομάδας.

Ολυμπιακός: Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την  θλάση που υπέστη στον αγώνα με την Ανβέρπ ο Γιαν Εμβιλά, κάτι που τελικά τον άφησε εκτός αποστολής τόσο με την Λαμία, όσο και με τον Απόλλωνα, ενώ είναι πολύ δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (26/9) μιας και δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί αφού υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Στόχος στον Πειραιά είναι ο Γάλος να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στις 30 Σεπτεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη, όμως ακόμα τα πάντα είναι στον αέρα και κανείς δεν είναι βέβαιος αν ο ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να βρίσκεται στην κατάλληλα κατάσταση για ένα τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Από την άλλη ο τεχνικός των Καναρινιών, Βίτορ Περέιρα, βλέπει ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε στην έδρα του, θεωρώντας την αναμέτρηση τελικό, με αποτέλεσμα να προχωράει σε ροτέισον ώστε οι παίκτες του να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags