Facebook Pixel Ρομέλου Λουκάκου: Γροθιά στον ρατσισμό από τον Λουκάκου - "Δεν αρκεί να γονατίζουμε"
| 2021-09-23 22:45:00

Γροθιά στον ρατσισμό από τον Λουκάκου - "Δεν αρκεί να γονατίζουμε"

Sportdog Team
Γροθιά στον ρατσισμό από τον Λουκάκου - "Δεν αρκεί να γονατίζουμε"

Μπορεί το γονάτισμα των παικτών στο γήπεδο πριν της αναμετρήσεις ποδοσφαίρου να ήταν μια κίνηση που θα έδειχνε στον κόσμο την αντίδραση των αθλητών στον ρατσισμό, όμως για τον Βέλγο φορ από μόνο του δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα.

Ρομέλου Λουκάκου: Άκρως αντίθετος είναι πλέον ο Βέλγος επιθετικός με την κίνηση των ποδοσφαιριστών να γονατίζουν πριν την έναρξη των αγώνων, τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι πρέπει να παρθούν "ισχυρότερες πρωτοβουλίες", ενώ λίγες μέρες νωρίτερα ο συμπαίκτης του στην Τσέλσι είχε δηλώσει πως η συγκεκριμένη κίνηση "έχασε λίγη από τη δύναμή της".

"Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε πιο δυνατές πρωτοβουλίες. Ναι, να γονατίζουμε, στο τέλος όλοι χειροκροτούν, αλλά... μερικές φορές μετά το παιχνίδι βλέπετε άλλη μία ρατσιστική προσβολή.

Oι αρχηγοί κάθε ομάδας και τέσσερις ή πέντε παίκτες, οι μεγάλες προσωπικότητες κάθε ομάδας, θα πρέπει να έχουν μια συνάντηση με τους υπεύθυνους του instagram, των κυβερνήσεων και της FA και της PFA, για το πώς μπορούμε να αντιδράσουμε αμέσως, όχι μόνο από το παιχνίδι των ανδρών αλλά και από το παιχνίδι των γυναικών", είπε ο Ρομέλου Λουκάκου σε δηλώσεις του στο CNN.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags