Facebook Pixel Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Δήλωση "βόμβα" που θα συζητηθεί στον ΠΑΟΚ - "Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που κοιτάνε τον Πασχαλάκη"
| 2021-09-24 00:05:00

Δήλωση "βόμβα" που θα συζητηθεί στον ΠΑΟΚ - "Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που κοιτάνε τον Πασχαλάκη"

Sportdog Team
Δήλωση "βόμβα" που θα συζητηθεί στον ΠΑΟΚ - "Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που κοιτάνε τον Πασχαλάκη"

Μπορεί ο Έλληνας τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά να έχει δώσει τη νίκη, με τις επεμβάσεις του, σε Αγρίνιο και Τρίπολη, όμως μόνο  σίγουρο δεν είναι ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Ασπρόμαυρους και τη νέα χρονιά.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο ατζέντης Γιάννης Παπαδόπουλος όπου και αναφέρθηκε στην απόδοση του Έλληνα τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά.

Αν νιώθει έκπληξη για την απόδοση του Πασχαλάκη: "Δεν είναι έκπληξη. Το είχα πει και όταν ειχε το θέμα με τον Άρη και τους οπαδούς ότι είναι ο καλύτερος γκολκίπερ της Ελλάδας. Αν αποκτήσει αυτοπεποίθηση θα βλέπαμε τα ματς που κάνει τώρα. Ήταν δεδομένο ότι θα γίνει αυτό με τον Αλέξανδρο".

Αν είναι ό τρόπος της προετοιμασίας ή πλέον δεν δίνει σημασία σε όσα ακούγονται: "Όταν ένας παίκτης ακούει στο παζάρι το όνομά του είναι μεν δεσμευμένος αλλά υπάρχει και κάτι άλλο. Με σταθερότητα μπορεί να δώσει αποδείξεις. Έκανε καλά ματς με τον Γκαρσία. Όταν σε πιστεύει ένας κόουτς, του ανταποδίδεις την εμπιστοσύνη. Χρειάζεται και το φορμάρισμα. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να δώσεις αυτό που μπορείς. Η Μπάγερν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και για αυτό κάνει αυτά τα μεγάλα σκορ. Ο Πασχαλάκης είναι σε ανεβασμένο επίπεδο έχω πει ότι είναι ο καλύτερος γκολκίπερ και το δείχνει".

Αν είναι σημαντική η εμπιστοσύνη από τους προπονητές: "Απόλυτα. Είναι πολύ βασικό θέμα. Όταν ένας σοβαρός παίκτης έχει πίσω του έναν σύλλογο που τον εμπιστεύεται, τότε μπορεί να αποδώσει. Και αυτό συμβαίνει με τον Λουτσέσκου. Αν δεν υπήρχε εμπιστοσύνη, το ίδιο θα γινόταν με κάθε παίκτη όχι μόνο με τον Αλέξανδρο. Ήταν από τους λίγους που τον εξήγησε ότι τον εμπιστεύεται και τον θέλει στο πλάνο του. Πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να το δείξει με μια ανανέωση συμβολαίου. Είναι στην πιο ώριμη ηλικία του, πιο σοβαρός σε όλα. Το δείχνει και στο χόρτο καις τις συνεντεύξεις. Έχει μια αλλιώτικη θέληση, είναι πολύ δυνατός".

Αν εκείνο το διάστημα τον παρακολουθούν ομαδες: "Υπήρχαν ομαδες από Αγγλία και Τουρκία. Σε αυτό το επίπεδο παρακολουθούνται αυτοί οι παίκτες. Ήταν στο στόχαστρο αλλά δεν προχώρησε κάτι. Αυτό αποδεικνύει ότι ο Αλέξανδρος νιώθει όμορφα στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη. Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ μπορούν να διεκδικήσουν τίτλο. Βλέπεις τις εμφανίσεις, τα στατιστικά παίζουν ρόλο. Η ηλικία του είναι ιδανική για μεταγραφή. Αν δεν ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, θα έρθουν κι άλλες ομάδες", είπε για όσα έχει κάνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και για το μέλλον του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags