Facebook Pixel Ολυμπιακός: Είναι τεράστια η επένδυση που έχει γίνει στους Πειραιώτες
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-24 10:00:00

"Μαύρα σύννεφα" στο Λιμάνι για TOP όνομα - Αποφασίζει ο Μαρινάκης - Σε κίνδυνο… τεράστια επένδυση!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μαύρα σύννεφα" στο Λιμάνι για TOP όνομα - Αποφασίζει ο Μαρινάκης - Σε κίνδυνο… τεράστια επένδυση!

Τα μαντάτα που κυκλοφορούν, οι πρώτες σκέψεις και το καμπανάκι. Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στου Ρέντη, γιατί υπάρχει έντονος προβληματισμός και ποιος ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση πιστεύει στο project και κάνει υπομονή, αλλά…

Ολυμπιακός: Η ίδρυση του Ολυμπιακού Β', που θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Superleague 2, δίνει την ευκαιρία στους Ερυθρόλευκους να "στείλουν" ποδοσφαιριστές στη δεύτερη ομάδα και να παρακολουθούν από κοντά την πρόοδό τους, αντί να τους δώσουν δανεικούς σε άλλους συλλόγους.

Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές για τους Πειραιώτες, οι οποίοι ωστόσο έχουν γεμίσει με προβληματισμό μετά τα πρώτα φιλικά της β' ομάδας. Και αυτό γιατί το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα δεν ξεκίνησε καλά, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα φιλικά ματς και έχοντας σκοράρει μόλις δύο φορές.

Σαφώς και δεν ήρθε η... καταστροφή, στον Ολυμπιακό όμως ελπίζουν σε κατακόρυφη βελτίωση της β' ομάδας στη συνέχεια της σεζόν και σε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Άλλωστε, ο κύριος λόγος ύπαρξης του τμήματος είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα... χτυπήσουν την πόρτα της ανδρικής ομάδας, προσφέροντας φρέσκα πρόσωπα και περισσότερες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Πινακάς, Αλγκασίμ Μπα, Καλογερόπουλος, Κωστή, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ είναι μόνο μερικοί από αυτούς που αποδεδειγμένα έχουν ταλέντο, ψάχνουν όμως ευκαιρίες για να καθιερωθούν και η ένταξή τους στη β' ομάδα τους προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Μέχρι στιγμής, έχουν γραφτεί καλά λόγια για την παρουσία του Κινκουέ, ενώ υπάρχουν χαμόγελα και για Πινακά, που σκόραρε στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Ξάνθη. Στον Πειραιά θέλουν να δουν κι άλλους ποδοσφαιριστές της β' ομάδας να κάνουν το step up, αφού το ταλέντο περισσεύει και θεωρούν ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει αποτελέσματα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς, "πετάει" έξω τις μεταγραφές - "Τρώει" τον Καμαρά - Απόφαση στη Θύρα 7!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags