Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Ατάκα που θα... τρελάνει τη Θεσσαλονίκη: "Πρέπει ο Άρης να γίνει... ΠΑΟΚ"!
| 2021-09-24 11:31:00

Ατάκα που θα... τρελάνει τη Θεσσαλονίκη: "Πρέπει ο Άρης να γίνει... ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Ατάκα που θα... τρελάνει τη Θεσσαλονίκη: "Πρέπει ο Άρης να γίνει... ΠΑΟΚ"!

Γιατί υπάρχει πρόβλημα στην φετινή ομάδα του Άκη Μάντζιου και πώς πρέπει να... αντιγράψει τους "ασπρόμαυρους".

Άρης - ΠΑΟΚ: Ο Στράτος Αποστολάκης μίλησε στο Metropolis 95.5 για το πρόβλημα με την μικρή συμμετοχή Ελλήνων παικτών στην Super League 1.

«Αυτό θα το πληρώστε και εσείς γιατί εκτιμάτε τους ξένους που έρχονται που τους φουσκώνετε ή περιμένετε να κάνουν μία ωραία ενέργεια. Ο κόσμος παρασύρεται σε αυτή την κατεύθυνση και στο τέλος θα μείνουμε... μπουκάλα όλοι. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βοηθήσουμε όλοι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όχι μόνο ο Νιόπλιας ή η βετεράνοι που μιλάμε συνεχώς για τους Έλληνες. Την πιο δυνατή άποψη την έχετε εσείς. Αν πείτε πρέπει να βοηθήσουμε για να υπάρξει επόμενη μέρα, με παιδιά που και θα βοηθήσουν τις ομάδες, αλλά και που θα φύγουν στο εξωτερικό και θα φέρουν κάποιο συνάλλαγμα, κάτι θα γίνει».

Για τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις ακαδημίες σημείωσε: «Αγωνίζονται να μην τους ξεφύγει κάποιο ταλέντο, προσπαθούν να το βάλουν στην μεγάλη ομάδα, να πείσουν τους προπονητές και στο τέλος έχουν τεράστιο πρόβλημα γιατί καταντούν αναξιόπιστοι».

Για τους πέντε Έλληνες και από τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν βασικοί στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ είπε: «Τους ξεχώρισα όλους. Να σας πω. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός έχουν τεράστιες υποδομές. Σημασία έχει να επιμείνουμε στη συμμετοχή Ελλήνων παικτών. Αυτές οι δύο ομάδες την έχουν αυτή την φιλοσοφία. Ο ΠΑΟΚ βγάζει ποδοσφαιριστές όπως τον Τζόλη.

Είναι άλλες ομάδες από ολόκληρες περιοχές που δεν έχουν κανέναν Έλληνα. Ο Άρης είναι μεγάλο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν έχει Έλληνες. Να πω ότι έχει δέκα προικισμένους ξένους; Εντάξει. Ας υπάρχουν μαζί τους και οι Έλληνες. Ας ακολουθήσει ο Άρης σε αυτό το κομμάτι το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Πέρσι ο Άρης έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο, και ο Παναθηναϊκός πιο παλιά, και έψαχναν μικρούς Έλληνες να τους βάλουν».

Για τον γιο του Κώστα δήλωσε: «Πέρασε δύσκολη περίοδο στον ΑΠΟΕΛ, τον έτυχε στα χειρότερά του αγωνιστικά. Είναι μία ομάδα που ψάχνει την παλιά ταυτότητά της και δυσκολεύτηκε. Είναι καλύτερα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags