Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Νικολακόπουλος: "Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Αστέρας πριν τον Ολυμπιακό - Αίμα και... άμμος"!
| 2021-09-24 15:37:00

Νικολακόπουλος: "Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Αστέρας πριν τον Ολυμπιακό - Αίμα και... άμμος"!

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Αστέρας πριν τον Ολυμπιακό - Αίμα και... άμμος"!

Ο γνωστός ρεπόρτερ των Πειραιωτών μίλησε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη και τόνισε κάτι... περίεργο που συνέβη (για αυτόν) στο τελευταίο παιχνίδι των Αρκάδων.

Ολυμπιακός - Κώστας Νικολακόπουλος: Ιστορική ημέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τη σημερινή ο Κώστας Νικολακόπουλος στο ρεπορτάζ που μετέφερε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο λόγος είναι η είδηση για τη δημιουργία υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε, φυσικά στην προσεχή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι είναι το πιο δύσκολο που θα έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μαρτίνς.

«Ο Αστέρας είναι και φέτος πολύ δυνατός», σχολίασε και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μίλαν Ράσταβατς δεν ξεκίνησε έξι βασικούς παίκτες (Μπαράλες, Άλβαρες, Καπίγια, Ατιένθα, Καρμόνα και Κανελλόπουλος) κόντρα στον ΟΦΗ.

Προφανέστατα, για να τους έχει πιο φρέσκους κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως σχολίασε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών και εξέφρασε την άποψη ότι θα γίνει παιχνίδι (όπως λέμε στην ποδοσφαιρική καθομιλουμένη)… αίμα κι άμμος. «Πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για μια μεγάλη μάχη», σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στους 94,6.

Τέλος, ανέφερε ότι επιστρέφει τουλάχιστον στην αποστολή ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και στην ενδεκάδα οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά και Ματιέ Βαλμπουενά.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags