Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Βάζουν... πλάτη για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - "Δεν κερδίζει κατά τύχη - Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-24 18:40:00

Βάζουν... πλάτη για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - "Δεν κερδίζει κατά τύχη - Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Βάζουν... πλάτη για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - "Δεν κερδίζει κατά τύχη - Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην βοηθός προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, Ντιέγκο Λόνγκο, όπου αναφέρθηκε τόσο στην επιρροή του Ρουμάνο τεχνικού στην ομάδα, όσο και στην εικόνα του στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην βοηθός του Ρουμάνου τεχνικού στον Δικέφαλο του Βορρά, Ντιέγκο Λόνγκο, όπου ανέφερε πως συγκεκριμένος προπονητής είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει και πάλι στο πρωτάθλημα της ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε και τα στοιχεία του χαρακτήρα του.

"Έχω δει αρκετά στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ, λόγω και των δικών μου υποχρεώσεων με την Κουκέσι καθώς η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, έχω ένα δυνατό γκρουπ με το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει και εγώ περνάω εξαιρετικά, αλλά έχω μία ικανοποιητική εικόνα από τον Δικέφαλο. Το ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει τα αποτελέσματα, είναι θέμα δουλειάς. Η ομάδα δουλεύει πολύ συγκεντρωμένα, έχει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και δίνει αρκετή βάση στην προετοιμασία στου αγώνα. Τα κλειδιά για την επιτυχία είναι η ισορροπία, η αγαπημένη του λέξη, οι φιλοδοξίες που έχει, αλλά και ότι δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο".

Για την κούρσα του πρωταθλήματος αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, είναι ο στόχος όλης της ομάδας και μπορεί να το κάνει. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει σύμμαχο την έδρα του, είναι κάτι μαγικό να αγωνίζεσαι εκεί και θα παίξει πολύ κομβικό ρόλο με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο.

Η ποιότητα των παικτών ατομικά ενισχύει το αίσθημα της ομαδικότητας, ο Μπίσε και ο Πασχαλάκης είναι σημαντικοί παίκτες, αλλά η ομάδα είναι το σύνολο και δεν αποτελείται . Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να είναι τη μία ημέρα στο 110% και την άλλη στο 1% θα πρέπει να βρουν την ισορροπία του Ραζβάν και να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, όπως κάνουν πάντα, γιατί το πρωτάθλημα είναι μία σειρά αγώνων", ανέφερε ο πρώην βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags