Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Αχιλλέας Μπέος: Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός λόγω Μπέου - "Συναγερμός" στη Λεωφόρο - Έκπληξη Ιβάν με Έλληνα άσο
| 2021-09-24 18:12:00

Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός λόγω Μπέου - "Συναγερμός" στη Λεωφόρο - Έκπληξη Ιβάν με Έλληνα άσο

του Νίκου Στεργίου
Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός λόγω Μπέου - "Συναγερμός" στη Λεωφόρο - Έκπληξη Ιβάν με Έλληνα άσο

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς και οι δύο λόγοι που ανησυχούν στο Τριφύλλι. Τι συμβαίνει με τον Αχιλλέα Μπέο, γιατί "φοβούνται" οι Πράσινοι και οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Σέρβος προπονητής για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον πρωποπόρο Βόλο.

Παναθηναϊκός – Αχιλλέας Μπέος: Στοι παιχνίδι με τον Βόλο έχει στρέψει την προσοχή του όλος ο οργανισμός του Τριφυλλιού, δεδομένου ότι ναι μεν η ομάδα τής Μαγνησίας έχει κάνει 3Χ3 στο φετινό πρωτάθλημα και έχει τεράστια ταχύτητα στο παιχνίδι της, αλλά κανείς στο Τριφύλλι δεν μπορεί να διανοηθεί ΄ότι θα υπάρξει νέα ήττα.

 

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο στον Παναθηναϊκό, αγωνιστικά, είναι η αργή ανάπτυξη της ομάδας, το έλλειμμα ταχύτητας που υπάρχει - Ειδικά από τη στιγμή που μετά την πρεμιέρα του Βιτάλ, στη Λεωφόρο με τον Απόλλωνα, οι αντίπαλοι προπονητές πήραν γραμμή και τον κλείνουν. Άρα αμέσως οι Πράσινοι χάνουν αυτό το κάτι παραπάνω που έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει ο Βραζιλιάνος.

 

 

Με βάση το υλικό που υπάρχει διαθέσιμο αλλά και με όσα φαίνεται να έχει εκμυστηρευτεί ο Γιοβάνοβιτς στους συνεργάτες του, θα παίξει ο Αλεξανδρόπουλος στη βασική 11άδα εναντίον του Βόλου. Γιατί είναι ο μοναδικός ταχυδυναμικός χαφ που έχει ο Παναθηναϊκός και σε ένα παιχνίδι με τα μηχανάκια του Βόλου δεν γίνεται να μείνει εκτός.

 

Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά, εναντίον του Βόλου, τον Μπρινιόλι! Τον νέο τερματοφύλακα των Πράσινων που ήρθε για να διεκδικήσει τα γάντια τού βασικού από τον Διούδη και όχι για να συμπληρώσει το ρόστερ.

 

Το παιχνίδι με τον Βόλο έχει ενδιαφέρον για το ζήτημα με τους τερματοφύλακες, καθώς στο εξής φαίνεται ότι δεν υπάρχει καπαρωμένη θέση κάτω από τα δοκάρια.


Ανησυχία... λόγω Μπέου

 

Όσον αφορά το καθαρά εξωαγωνιστικό κομμάτι, στο Τριφύλλι έχουν δύο πολύ σοβαρούς λόγους να ανησυχούν για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο πρώτος αφορά την πιθανή παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στη Λεωφόρο, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει αρκετές... αντιπάθειες στην εξέδρα και σίγουρα η εμφάνισή του στις εξέδρες δεν θα περάσει απαρατήρητη.


Επίσης, οι Πράσινοι προφανώς και έχουν... θορυβηθεί και από την ανακοίνωση που έβγαλε ο Βόλος το μεσημέρι της Παρασκευής κατά του Τζήλου. Οι προτωπόροι της βαθμολογίας έκαναν «επίθεση» στον Έλληνα διαιτητή για τις αποφάσεις του στο τελευταίο τους παιχνίδι και πολλοί εντός της ομάδας, εκτιμούν ότι αποτελεί και... προειδοποίηση για τους επόμενους. Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό από την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος... παραίτησης για Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags