Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κοιτάζει και το μέλλον ο ΠΑΟΚ - Η αρχή έγινε και έρχονται νέες... κινήσεις με εντολή Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-24 21:51:00

Κοιτάζει και το μέλλον ο ΠΑΟΚ - Η αρχή έγινε και έρχονται νέες... κινήσεις με εντολή Λουτσέσκου

Sportdog Team
Κοιτάζει και το μέλλον ο ΠΑΟΚ - Η αρχή έγινε και έρχονται νέες... κινήσεις με εντολή Λουτσέσκου

Εκτός από την μάχη που δίνει ο Δικέφαλος του Βορρά για την φετινή Super League, ο Ρουμάνος τεχνικός κοιτάζει και το... μέλλον και προχωράει άμεσα σε κινήσεις ώστε να βρεθεί σε μπελάδες στο άμεσο μέλλον.

ΠΑΟΚ: Πάνω από τους μισούς παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου τους, με την ανανέωση της συνεργασίας του Λευτέρη Λύρατζη να δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, όμως τώρα ξεκινάνε τα... δύσκολα μιας και 14 από τους 29 αθλητές του ρόστερ έχουν μπει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου τους. Από τους υπόλοιπους οι τρεις, Άκπομ, Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ, είναι δανεικοί και η απόφαση για το τι θα γίνει τη νέα σεζόν θα παρθεί στο τέλος της χρονιάς.

Την απόφαση για το πως θα προχωρήσουν οι ανανεώσει θα την έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που όπως έχει δηλώσει η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ, πάντως δεν οι κινήσεις δεν πρόκειται να καθυστερήσουν πολύ μιας και ο χρόνος... πιέζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags