Facebook Pixel Bundesliga: Βαυαρικό πάρτι με την Γκρόιτερ Φιρθ - Έγραψε ιστορία ο Μίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-24 23:36:00

Βαυαρικό πάρτι με την Γκρόιτερ Φιρθ - Έγραψε ιστορία ο Μίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βαυαρικό πάρτι με την Γκρόιτερ Φιρθ - Έγραψε ιστορία ο Μίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα μια νίκη για την Μπάγερν Μονάχου που πέρασε εύκολα από την έδρα της Γκρόιτερ Φιρθ με 3-1 και συνέχισε στην κορυφή της Bundesliga, ενώ ο Γερμανός άσος με το τέρμα που πέτυχε έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Bundesliga: Ακόμα ένα εύκολο βράδυ για την Μπάγερν Μονάχου που πέρασε με 1-3 από την έδρα της Γκρόιτερ Φιρθ και συνέχισε στην κορυφή του πρωταθλήματος φτάνοντας τους 16 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται βυθισμένοι στην τελευταία θέση έχοντας ένα πόντο.

Οι Βαυαροί έδειξαν από νωρίς πως θέλουν να τελειώσουν νωρίς τον αγώνα καθώς στο 10' ο Μίλερ έκανε το 0-1, γκολ με το οποίο πέρασε τον μύθο της ομάδας Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε στην τρίτη θέση των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα γκολ στην ομάδα φτάνοντας στα 218.

Τα πράγματα απλοποίησε ο Κίμιχ με σουτ στο 31' που έκανε το 0-2 και παρά το γεγονός ότι η Μπάγερν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής, με απευθείας κόκκινη, του Παβάρ τα πράγματα δεν άλλαξαν. Μάλιστα το σύνολο του Νάιγκελσμαν θα φτάσει στο 0-3 στο 68' με αυτογκόλ του Γκρίεσμαπακ στο 68', ενώ το Τριφύλλι απλά θα μειώσει στο τελικό 1-3 με τον Ίτεν στο 88'.

Δείτε τα γκολ του αγώνα της Bundesliga.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags