Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νικολογιάννης εν όψει Βόλου - "Αυτό είναι το πρόβλημα στον ΠΑΟ - Μεγάλο το 'πρέπει' στη Λεωφόρο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-26 13:22:00

Νικολογιάννης εν όψει Βόλου: "Αυτό είναι το πρόβλημα στον ΠΑΟ - Μεγάλο το 'πρέπει' στη Λεωφόρο"

Sportdog Team
Νικολογιάννης εν όψει Βόλου: "Αυτό είναι το πρόβλημα στον ΠΑΟ - Μεγάλο το 'πρέπει' στη Λεωφόρο"

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και εκεί επέστησε την προσοχή για τους Πράσινους.

Παναθηναϊκός: Την πίεση που δημιούργησε ο… ίδιος στον εαυτό του, καλείται να διαχειριστεί πλέον ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον αξιόμαχο και πρωτοπόρο Βόλο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πολύ καλή ομάδα ο Βόλος, με πάρα πολλά τρεξίματα και παίκτες καλούς μεσοεπιθετικά, που σκοράρουν αρκετά. Είναι σίγουρα ο πιο δύσκολος αντίπαλος που είχε μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα. Πάει στην Λεωφόρο με την ψυχολογία ότι δεν έχει να χάσει τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ μεγάλο “πρέπει” πάνω του. Αυτό επιβαρύνει αλλά με αυτό πρέπει να ζήσουν όλοι στην ομάδα, θα το έχουν κάθε Κυριακή. Το πρόβλημα είναι ότι τρώει γκολ παρότι δέχεται λίγες φάσεις και το ακόμα μεγαλύτερο είναι ότι δεν φτιάχνει φάσεις, δεν κάνει ευκαιρίες», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags