Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Υποδοχή" Τζαβέλλα στην Τούμπα - Γι' αυτό δεν πήγε ΑΕΚ ο Λουτσέσκου - "Σκούπα" από Πάμπλο Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-26 14:30:00

"Υποδοχή" Τζαβέλλα στην Τούμπα - Γι' αυτό δεν πήγε ΑΕΚ ο Λουτσέσκου - "Σκούπα" από Πάμπλο Γκαρσία

Του Αδέσποτου
"Υποδοχή" Τζαβέλλα στην Τούμπα - Γι' αυτό δεν πήγε ΑΕΚ ο Λουτσέσκου - "Σκούπα" από Πάμπλο Γκαρσία

Τα... προηγούμενα με ΠΑΟΚ και τα λεφτά Μελισσανίδη στον Ρουμάνο. Η εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89, οι Αδέσποτοι... έδωσε ρεσιτάλ το Σάββατο με πολλές ειδήσεις για τη Σούπερ Λιγκ. Γιατί θα έχει ενδιαφέρον η επιστροφή του έμπειρου στόπερ στη Θεσσαλονίκη, το παρασκήνιο με τις συζητήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου με την Ένωση και ποιοι τον... πήγαν στον Δικέφαλο του Βορρά.

Γεμάτη ειδήσεις και παρασκήνια ήταν και αυτό το Σάββατο η εκπομπή «Αδέσποτοι» στον AlphaRadio 98,9!

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος σας κράτησαν συντροφιά από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 πυροβολώντας ακατάπαυστα από τη συχνότητα του AlphaRadio. Διαβάστε τα πιο σπαρταριστά παρασκήνια που ειπώθηκαν στην εκπομπή.

*** Έρχεται το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και η μεγαλύτερη απορία μου είναι πως θα υποδεχτούν στην Τούμπα οι ΠΑΟΚτσήδες έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της Ένωσης. Το πιάσατε φαντάζομαι... Αναφέρομαι στον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ, πριν 4 χρόνια. Είχε προκληθεί κατάσταση τότε με τον Βλάνταν Ίβιτς που είχε ξεσπάσει σε μία συνέντευξη Τύπου. Αν ανατρέξετε στα ρεπορτάζ της εποχής θα βρείτε ζουμερές λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι, ότι ο Τζαβέλλας επιστρέφει στην Τούμπα και όλοι περιμένουμε να δούμε την υποδοχή που θα επιφυλάξουν στον νυν παίκτη της ΑΕΚ.

*** Αν είχα μερικά χρήματα να ποντάρω σε κάποιον παίκτη στην Τούμπα, αυτός θα ήταν στον Αραούχο! Είναι ο παίκτης που βάζει μεγάλα γκολ στα μεγάλα ματς. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί ερωτηματικό! Δεν βλέπεται. Αν δεν ήταν ο Λουτσέσκου δεν θα μπορούσε να κερδίσει στο Αγρίνιο. Ποντάρω στον Ρουμάνο επειδή μπορεί να συσπειρώσει τους παίκτες του οι οποίοι δεν βγάζουν αντοχές, τρεξίματα και εκρήξεις φέτος. Επίσης έχω δει την ΑΕΚ με πολύ καλή ομάδα και να χάνει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο παράγων Τούμπα μετράει πολύ σε αυτά τα ματς.

*** Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάλλιστα θα μπορούσε αύριο να ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ και όχι του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να δω ποια υποδοχή θα επεφύλασσαν οι οπαδοί. Ένας βασικός λόγος που δεν επέλεξε η Ένωση είναι το συναισθηματικό κομμάτι, σε αντίθεση με τον πατέρα του που σε οποιαδήποτε επαγγελματική απόφαση δεν λειτουργεί με συναίσθημα.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, είναι ο άνθρωπος που έκανε ο ομαδάρα τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και έβαλε από κάτω τη Ντιναμό Κιέβου. Μετά πήγε στη Ντιναμό και την ξαναέκανε πρώτη. Έφαγε φοβερό κράξιμο στη Ουκρανία.

Για να επιστρέψουμε στον Λουτσέσκου, τον Ραζβάν, να σας πω, ότι όταν τον έψηνε η ΑΕΚ, είχε πάει ο Παπαδημητρίου στη Ρουμανία να τον ψήσει. Τον είχε πάρει τηλέφωνο μέχρι και ο Πανόπουλος. Ο Λουτσέσκου είναι άνθρωπος που δένεται με τους προέδρους.

Όσο δεν είχε πίεση από φίλους του στη Θεσσαλονίκη, ο Λουτσέσκου ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Υπάρχουν κάποιοι στον ΠΑΟΚ που αν δεν είχε έρθει ο Λουτσέσκου θα τους είχε “φάει” ο Πάμπλο Γκαρσία. Αν έμενε και αυτός στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Θεωρώ λοιπόν, ότι αυτοί του έβαλαν δεύτερες σκέψεις και του καλλιέργησαν συναισθηματική ανασφάλεια. Ο Ρουμάνος δεν πίστεψε την αλήθεια της ΑΕΚ. Του έλεγαν στην Ένωση, ότι «θα φτιάξουμε ομάδα για πρωτάθλημα». Ο Λουτσέσκου δεν πείστηκε. Και είδαμε τι έγινε. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεταγραφές. Η ΑΕΚ όμως έκανε. Ο Μελισσανίδης του έδινε 1,3 εκατ.Ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω-κάτω η Άιντραχτ λόγω... ΑΕΚ - "Φέρτε πίσω τον Τσούμπερ" - "Σκάει" 2.5 εκατ. ο Μελισσανίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags