Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς - Παναθηναϊκός: Ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς - "Ο πληγωμένος εγωισμός έβγαλε αντίδραση" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-26 18:17:00

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς - "Ο πληγωμένος εγωισμός έβγαλε αντίδραση" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς - "Ο πληγωμένος εγωισμός έβγαλε αντίδραση" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαφώς ικανοποιημένος μετά την νίκη της ομάδας του επί του Βόλου εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, όπου στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην Λεωφόρο για την αναμέτρηση.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς - Παναθηναϊκός: Στην αντίδραση, μετά τις δύο ήττες, από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός των Πρασίνων μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του επί του Βόλου, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στην Λεωφόρο για την αναμέτρηση.

Για τη νίκη και την εικόνα: "Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και αυτό φάνηκε στην διάθεση των παικτών από την αρχή του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παρουσιάζει το καλύτερο θέαμα και δεν ήταν εύκολο. Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός μετά τις 2 ήττες λειτούργησαν καλά στο ξεκίνημα, όπου βάλαμε τα δύο γκολ και μετά ήταν πιο εύκολα".

Για το θέαμα: "Όταν είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό δεν έχεις χρόνο. Ελπίζω πως με αυτές τις εμφανίσεις μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα όπως και από τις δύο ήττες. Όπως το πως στον Παναθηναϊκό από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει η διάθεση και εμείς θέλουμε να την κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που μετά από τις δύο ήττες ήταν εκεί και μας βοήθησε πολύ", είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags