Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Παράνοια στη Λίβερπουλ με Τσιμίκα - "Κλοπ βάλ’ τον να παίξει" - Τον προτιμούν από Ρόμπερτσον (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-26 19:42:00

Παράνοια στη Λίβερπουλ με Τσιμίκα - "Κλοπ βάλ’ τον να παίξει" - Τον προτιμούν από Ρόμπερτσον (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Παράνοια στη Λίβερπουλ με Τσιμίκα - "Κλοπ βάλ’ τον να παίξει" - Τον προτιμούν από Ρόμπερτσον (ΦΩΤΟ)

Ούτε και ο πιο αισιόδοξος φαν του Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν θα περίμενε αυτό που βιώνει ο ίδιος τον τελευταίο καιρό από τους φίλους των Κόκκινων που πλέον ζητάνε από τον Γερμανό τεχνικό να είναι εκείνος ο παίκτης που θα ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα.

Κώστας Τσιμίκας: Μπορεί ο Έλληνας αμυντικός των Κόκκινων να μην αγωνίστηκε με την Μπρέντφορντ το Σάββατο (25/9) για την Premier League, όμως η... τρέλα προς το πρόσωπό του συνεχίζεται και απαιτούν από τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι αυτός που θα αγωνιστεί βασικός απέναντι στην Πόρτο για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Μάλιστα ένας φίλος των Reds έφταιξε μια δημοσκόπηση που καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει αν θέλουν τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή ή τον Άντι Ρόμπερτσον στην ενδεκάδα του αγώνα με τους Πορτογάλους, με το αποτέλεσμα να δείχνει την... τρέλα που επικρατεί στο Λίβερπουλ μιας και ο Κώστας Τσιμίκας κέρδισε με ποσοστό κοντά στο 85%.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags