Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε: Φτιάχνει τους παίκτες της Φενέρ ο Περέιρα ενόψει Ολυμπιακού - Ξεσηκωμός στους Τούρκους
| 2021-09-26 21:07:00

Φτιάχνει τους παίκτες της Φενέρ ο Περέιρα ενόψει Ολυμπιακού - Ξεσηκωμός στους Τούρκους

Sportdog Team
Φτιάχνει τους παίκτες της Φενέρ ο Περέιρα ενόψει Ολυμπιακού - Ξεσηκωμός στους Τούρκους

Τα Καναρίνια κέρδισαν την Χαταϊσπορ για το πρωτάθλημα και ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους για τους ομίλους του Europa League.

Φενέρμπαχτσε: Λίγες μέρες πριν την δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League τα Καναρίνια κέρδισαν την Χαταϊσπόρ, με τον τεχνικό της ομάδας, μετά την αναμέτρηση να ανεβάζει την... ψυχολογία των παικτών του ενόψει Πέμπτης (30/9).

"Οι παίκτες μου έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση, ήμασταν πολύ καλοί στρατηγικά και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πολλά γκολ. Ήμασταν εξαιρετικοί στην επίθεση και πολύ σταθεροί στην άμυνα. Είμαι περήφανος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός των Ερυθρολεύκων.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και όσα ανέφερε και ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, με τους οπαδούς του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης να ανυπομονούν για τον αγώνα.

"Πιστεύω ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και κόντρα στον Ολυμπιακό, στο γήπεδο μας πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε στη Φρανκφούρτη", είπε ο Ερόλ Μπιλετσίκ πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags