Facebook Pixel Θύρα 4: Πήρε θέση για όλα η Θύρα 4 - Αποθέωση Λουτσέσκου και ατάκες για "Χάρτινη πελάτισσα"
| 2021-09-26 23:18:00

Πήρε θέση για όλα η Θύρα 4 - Αποθέωση Λουτσέσκου και ατάκες για "Χάρτινη πελάτισσα"

Sportdog Team
Πήρε θέση για όλα η Θύρα 4 - Αποθέωση Λουτσέσκου και ατάκες για "Χάρτινη πελάτισσα"

Λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση όπου αναφέρονται στον ντέρμπι και μάλιστα χρησιμοποιώντας βαριές ατάκες για την Ένωση. 

Θύρα 4: Θέση για όλα πήραν, μέσω ανακοίνωσης, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, λίγο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Super League, όπου αποθέωσαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά παράλληλα μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ, ενώ αποχαιρέτησαν και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα για τη νίκη εναντίον της καλύτερης μας πελάτισσας, της χάρτινης. Τα εύσημα ανήκουν τόσο στον προπονητή μας που αποδεικνύει ότι δουλεύει μεθοδικά και καταφέρνει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του, όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους οποίους και καλούμε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και στη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, γνωρίζουμε τα δεδομένα και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Στα του μπάσκετ, καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του συνδέσμου που επιθυμούν να ενισχύσουν τη μεγάλη φετινή προσπάθεια να εγγραφούν μέχρι και την Πέμπτη 30/9, καθώς την επόμενη είναι η τελευταία προθεσμία για αγορά διάρκειας (δηλαδή όποιος πρόλαβε τον ΠΑΟΚ είδε). Παράλληλα συνεχίζονται αδιάκοπα οι εγγραφές και για τα υπόλοιπα τμήματα, όπως και αναφέρθηκε επανειλημμένα σε προηγούμενες μας αναρτήσεις.

Τέλος, έστω και καθυστερημένα, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τον προπονητή που συνέδεσε το όνομα του με μερικές από τις πιο μεγάλες στιγμές του σύλλογου μας. Ο ίδιος αγάπησε τον ΠΑΟΚ και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει", αναφέρει η ανακοίνωση από τη Θύρα 4.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags