Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ασπίδα" Λουτσέσκου στους παίκτες του - Εμφατική απάντηση στο "κράξιμο" για την ηλικία τους
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 00:19:00

"Ασπίδα" Λουτσέσκου στους παίκτες του - Εμφατική απάντηση στο "κράξιμο" για την ηλικία τους

Sportdog Team
"Ασπίδα" Λουτσέσκου στους παίκτες του - Εμφατική απάντηση στο "κράξιμο" για την ηλικία τους

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, απαντώντας στην κριτική που ασκείται στην ομάδα.

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε στα σχόλια που κατακρίνουν τον Δικέφαλο επειδή έχει υψηλό μέσο ηλικίας, τονίζοντας πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και συνεχίζουν να το κάνουν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε πως στην ομάδα δεν περισσεύει κανείς και θέλει όλοι οι ποδοσφαιριστές του να νιώθουν σημαντικοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Για την εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εμφάνιση και πρέπει να κρατήσουμε την αποφασιστικότητα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό τώρα.

Στο ποδόσφαιρο λέμε συνήθως πράγματα της στιγμής, θεωρώ ότι έχουμε κάνει και στο παρελθόν καλά παιχνίδια. Θα πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε τα πράγματα λαμβάνοντας υπόψιν πολλούς παράγοντες, όπως τα ταξίδια, την κατάσταση και την ποιότητα του αντιπάλου».

Για την ποιότητα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ: «Πέντε ποδοσφαιριστές έλειπαν. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουν οι παίκτες ότι ο καθένας ξεχωριστά είναι σημαντικός. Χρειάζεται να μπορούμε να εμπιστευόμαστε πρόσωπα, το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή νοοτροπία».

Για τα σχόλια που έχουν ακούσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την ηλικία τους: «Η συνεισφορά τους είναι φανταστική και όχι μόνο σήμερα. Πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Πραγματικά δεν θέλω την δεδομένη στιγμή να κρίνω και να ασκήσω κριτική στην διαχείριση που γίνονταν σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια. Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές, υπάρχει μια μεγάλη σειρά αγώνων. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Σλόβαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags