Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρα για Ολυμπιακό: "Δεν θυμάμαι ποτέ αλλαγή Μαρτίνς στο 57’ - Έβλεπε Φενέρ και ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 12:58:00

Ατακάρα για Ολυμπιακό: "Δεν θυμάμαι ποτέ αλλαγή Μαρτίνς στο 57’ - Έβλεπε Φενέρ και ΠΑΟ"

Sportdog Team
Ατακάρα για Ολυμπιακό: "Δεν θυμάμαι ποτέ αλλαγή Μαρτίνς στο 57’ - Έβλεπε Φενέρ και ΠΑΟ"

Ρεπόρτερ των Πειραιωτών ανέλυσε την χθεσινή νίκη επί του Αστέρα με 2-0 και τόνισε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, με τις κινήσεις που έκανε στο ματς, έδειξε ότι σκέφτεται ήδη τους αγώνες με Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Στον τρόπο με τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς διαχειρίστηκε το χθεσινό παιχνίδι με τον αστέρα στην Τρίπολη, ενώ ακολουθούσαν τα ματς με Φενέρμπαχτσέ και Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Γίνεται το 2-0 και μετά προσπαθώ να θυμηθώ κάποια φάση. Αν είχε ισοφαρίσει ο Αστέρας, μπορεί να του έβαζε κάποια κίνηση. Έγινε συντήρηση και στο μυαλό του Μαρτίνς. Αλλαγή στο 57 δεν θυμάμαι ούτε να το έχει ανάγκη η ομάδα. Όσο και αν λέει ένας προπονητής ότι κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δείχνει ότι σκέφτεται τη Φενέρ και τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να βγαίνει ο Τικίνιο, αλλά ο Ελ Αραμπί θα περάσει. Δεν μπαίνει όποιος κι όποιος…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όπως καταλαβαίνεις επειδή ο Εμβιλά έπαιξε μισάωρο, διεκδικεί φανέλα βασικου. Ο Ελ Αραμπί έπαιξε 20 λεπτά. Ο Βαλμπουενά λιγότερο. Έδωσε ρυθμός σε ορισμένους παίκτες. Θα πάμε με ενισχυμένη μεσαία γραμμή. Και το λέω με βάση τον Μαρτίνς και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε χθες. Ο Εμβιλά προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή για να παίξει», ήταν το σχόλιό του σε ερώτηση για το τι θα αλλάξει ο Πορτογάλος τεχνικός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags