Facebook Pixel Άρης: Ατάκες για Μήτρογλου που θα... συζητηθούν - "Τρώει... πόλεμο - Θέλει στήριξη από τον Καρυπίδη"
| 2021-09-27 23:37:00

Ατάκες για Μήτρογλου που θα... συζητηθούν - "Τρώει... πόλεμο - Θέλει στήριξη από τον Καρυπίδη"

Sportdog Team
Ατάκες για Μήτρογλου που θα... συζητηθούν - "Τρώει... πόλεμο - Θέλει στήριξη από τον Καρυπίδη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην παίκτης των Κίτρινων, Ανδρέας Τάτος, όπου αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά και στον "πόλεμο" που δέχεται ο Έλληνας επιθετικός.

Ανδρέας Τάτος: Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Κίτρινων για την εικόνα της ομάδας μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά και για τον φίλο του Κώστα Μήτρογλου.

"Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα στο φετινό πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν φαβορί που λέμε ότι θα κερδίσουν 4-0. Ο Βόλος, για παράδειγμα, έχει κάνει τρομερή εκκίνηση. Πιστεύω να συνεχιστεί αυτό, να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα και να μην φύγει κάποια ομάδα 15 βαθμούς μπροστά. Ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο ήρθε 0-0 στο πρώτο παιχνίδι και μετά κέρδισε δύσκολα την Λαμία. Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον ΠΑΣ και ο Ατρόμητος στην έδρα του από τον Παναιτωλικό. Όλα είναι δύσκολα.

Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα, έκανε τρομερές προσθήκες. Ο Μήτρογλου τρώει πολύ πόλεμο. Όχι επειδή είναι φίλος μου... Έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τον πίεσαν από την αρχή. Έπαιζε λίγο, μετά δεν έπαιζε για τρία παιχνίδια. Όταν έχεις έναν τέτοιον παίκτη με τόσα γκολ θέλει άλλη διαχείριση. Είναι και η ψυχολογία. Στη Θεσσαλονίκη ασκείται πολλή πίεση από τα ΜΜΕ. Πιο πολύ από την Αθήνα. Καμαρά και Μήτρογλου θα μπορούσαν να παίξουν μαζί. Ας το ρισκάρει. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες, δεν μπορεί να κερδίζει 1-0.

Και στα 36 να πάει ένας παίκτης θέλει να παίζει καλά. Ποιος δεν θέλει; Ο Κώστας θέλει στήριξη από τον πρόεδρο γιατί είναι επιλογή του και από τον κόσμο. Είναι θέμα ψυχολογίας" ενώ σε ερώτηση για τον Ατρόμητο απάντησε: "Ο Παράσχος με ήθελε πολύ να πάω, αλλά δεν καταφέραμε να τα βρούμε. Για τον Ατρόμητο γενικότερα δεν θέλω να πω κάτι, δεν θέλω καν να ασχοληθώ", είπε ο Ανδρέας Τάτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags