Facebook Pixel ΕΠΟ: Θέλει τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην Ελλάδα η ΕΠΟ - Τι αποφάσισε η Ομοσπονδία
| 2021-09-27 21:03:00

Θέλει τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην Ελλάδα η ΕΠΟ - Τι αποφάσισε η Ομοσπονδία

Sportdog Team
Θέλει τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην Ελλάδα η ΕΠΟ - Τι αποφάσισε η Ομοσπονδία

Συνεδρίαση είχε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την Δευτέρα (29/9) όπου ανάμεσα στα υπόλοιπα αποφασίστηκε η χώρα μας δηλώσει ενδιαφέρον ώστε να γίνει τελικός ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΕΠΟ: Να δηλωθεί ενδιαφέρον στην UEFA για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα του Europa Conference League για το 2023 αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας την Δευτέρα (27/9), ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα ήταν υποψήφια για το μεγάλο φινάλε της διοργάνωσης φέτος, στην Κρήτη, όμως αυτή αποσύρθηκε καθώς δεν έγιναν τα βελτιωτικά έργα που ήταν απαραίτητα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο παρελθόν έχει γραφτεί πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι πολύ πιθανό να επιλέξει την νεόκτιστη Αγιά Σοφιά για τον τελικό του Conference League για το 2023.

"-Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού της Super League 1.

-Εγκρίθηκε ο κανονισμός παρατηρητών αγώνων Super League 2.

-Εγκρίθηκε ο κανονισμός επιτήρησης ΠΑΕ Super League 2, οι οποίες προέρχονται από την Football League και δεν είχαν υποχρέωση κατάθεσης φακέλων αδειοδότησης.

-Εξουσιοδοτήθηκε η Επιτροπή Διοργανώσεων να ορίσει νέα ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης του αγωνιστικού προγράμματος Γ’ Εθνικής, καθώς και έναρξης της διοργάνωσης.

-Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για την οριστική διευθέτηση οφειλών της ΕΠΟ προς Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η οποία θα αποτελείται από τους κ. Τζαφέρη, Μπουχλαριώτη, Δανιήλ.

-Κατόπιν σχετικής απόφασης των μελών της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και συνακόλουθου αιτήματος προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, το Εφετείο Αθηνών ενημέρωσε για την αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Φιλόπουλου από τον πρόεδρο Εφετών Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου
", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags