Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλάζουν όλα με Φενέρ - Επιστροφή... βάλσαμο κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελάει ήδη
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 23:09:00

Αλλάζουν όλα με Φενέρ - Επιστροφή... βάλσαμο κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελάει ήδη

Sportdog Team
Αλλάζουν όλα με Φενέρ - Επιστροφή... βάλσαμο κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελάει ήδη

Ο Πορτογάλος ετοιμάζει τα σχέδιά του για την δύσκολη αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης, για τους ομίλους του Europa League, με τα Καναρίνια, έχοντας όλα τα όπλα του διαθέσιμα με την επιστροφή, όμως, ενός ποδοσφαιριστή να είναι αυτή που τον κάνει σίγουρα... χαρούμενο.

Ολυμπιακός - Γιαν Εμβιλά: Ο Γάλλος ήταν το μεγάλο... στοίχημα των Ερυθρολεύκων, μετά τη νίκη με την Αντβέρπ, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν αγώνα... δρόμου ώστε να ξεπεράσει την θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και να μπορεί να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9) με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Και φαίνεται όλα πήγαν καλύτερα από ότι τα υπολόγιζαν, μιας και ο έμπειρος μέσος, που μια εβδομάδα πριν δεν περίμενε κανείς να είναι στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα, όχι απλά προπονήθηκε αλλά αγωνίστηκε αρκετά λεπτά με τους Αρκάδες, κάτι που του δίνει το... διαβατήριο για την ενδεκάδα με τους Τούρκους.

Πρέπει να καταλάβουν οι πάντες ότι ο Γιαν Εμβιλά έκανε μια... υπερπροσπάθεια ξεπερνώντας σε μικρό χρονικό διάστημα μια θλάση και πλέον ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο Σουκρού Σαράτσογλου, με τον Γάλλο στην βασική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags