Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εκτός με Σλόβαν βασικός ξένος - Αμφίβολος ακόμα ένας
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 13:20:00

"Έσκασε" πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: Εκτός με Σλόβαν βασικός ξένος - Αμφίβολος και ο...

Sportdog Team
"Έσκασε" πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: Εκτός με Σλόβαν βασικός ξένος - Αμφίβολος και ο...

Δύο προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει εν όψει του αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για την δεύτερη αγωνιστική του Europa Conference League ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Κι αυτό γιατί, είδε τον Φερνάντο Βαρέλα να μένει εκτός προπόνησης σήμερας και να τίθεται εκτός για την αναμέτρηση με τους Σλοβάκους, την ώρα που ο Τόμας Μουργκ έχει υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού και η παρουσία του στο ματς της Πέμπτης είναι αμφίβολη.

Τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Φερνάντο Βαρέλα που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση, θα υποβληθεί σήμερα σε θεραπεία με ένεση και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι στη διάθεσή του Ράζβαν Λουτσέσκου στο ματς της Κυριακής (03.10) κόντρα στον ΟΦΗ, όντας νοκ άουτ για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση. 

Από εκεί και πέρα, ο Τόμας Μουργκ που αποχώρησε με χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία και η συμμετοχή του στα ματς με Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΟΦΗ θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags