Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλος - Κώστας Νικολακόπουλος: Η ερώτηση Καρπετόπουλου... σόκαρε τον Νικολακόπουλο - "Αυτή θα είναι 11αδα του Ολυμπιακού"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 14:48:00

Η ερώτηση Καρπετόπουλου... σόκαρε τον Νικολακόπουλο - "Αυτή θα είναι 11αδα του Ολυμπιακού"

Sportdog Team
Η ερώτηση Καρπετόπουλου... σόκαρε τον Νικολακόπουλο - "Αυτή θα είναι 11αδα του Ολυμπιακού"

Ποιους θα ξεκινήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Φενέρ και η έκπληξη που... ακούγεται από τον Πορτογάλο.
 

Αντώνης Καρπετόπουλος - Κώστας Νικολακόπουλος: Δύο ημέρες απομένουν για το ματς της 2ης αγωνιστικής του Europa League ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακό, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα για τη «μάχη» των πρωτοπόρων σε τουρκικό και ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ρεπόρτερ σχολίασε πως η Φενέρ έχει έξι επιστροφές από τραυματισμούς, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να είναι διαθέσιμοι για τη βασική ενδεκάδα οι ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, έκανε την εκτίμηση πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα στηριχθεί στους έντεκα παίκτες που είχε στο νικηφόρο ματς με την Αντβέρπ, συν τους Τικίνιο και Μασούρα, που δεν είχαν παίξει τότε. Μάλιστα, ο «Νικολακό»... σοκαρίστηκε όταν ο Αντώνης Καρπετόπουλος τον ρώτησε αν υπάρχουν πιθανότητες να παίξει με τριάδα στα στόπερ.

Ακούστε όσα έγιναν στην εκπομπή:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags