Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έκπληξη Μαρτίνς, αφήνει εκτός κορυφαίο άσο με Παναθηναϊκό - Τι αποφάσισε για τον Βιτάλ
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 15:51:00

Έκπληξη Μαρτίνς, αφήνει εκτός κορυφαίο άσο με Παναθηναϊκό - Τι αποφάσισε για τον Βιτάλ

Sportdog Team
Έκπληξη Μαρτίνς, αφήνει εκτός κορυφαίο άσο με Παναθηναϊκό - Τι αποφάσισε για τον Βιτάλ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ήδη ετοιμάσει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής με το Τριφύλλι, παρότι την Πέμπτη υπάρχει το ματς με τη Φενέρ στην Τουρκία.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Ο Τικίνιο αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για το Κυριακάτικο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Παναθηναϊκό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον αέρα του Over FM ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο Βραζιλιάνος φορ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα είναι, εκτός απροόπτου, στην ενδεκάδα των Πειραιωτών. Παράλληλα, πολύ δύσκολα θα παραταχθεί σε σχήμα με δύο φορ ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε ένα γενικότερο «φρεσκάρισμα» της ομάδας, ενόψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Άλλωστε, το ίδιο έκανε και κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα, έδωσε αγωνιστικά λεπτά στους Γιαν Εμβιλά και Ελ Αραμπί, ώστε να βρουν ρυθμό μετά τον τραυματισμό τους.

Επιπλέον, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Αγκιμπού Καμαρά, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να τον εμπιστεύεται αρκετά. Αντίθετα, ο Εμβιλά  είναι πιθανό να προφυλαχθεί, καθώς προορίζεται για βασικός για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Σχετικά με την τακτική προσέγγιση του Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Γιώργος Νοικοκύρης τόνισε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αλλάξει τα πλάνα του προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ματέους Βιτάλ.

Τέλος, όπως ανέφερε, Ο Μαρτίνς ενδέχεται να ξεκουράσει την Μίχαλ Καρμπόβνικ σε μία από τις επόμενες αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags