Facebook Pixel ΑΕΚ: Άγριο "κράξιμο" Τσακίρη σε παίκτες της ΑΕΚ - "Με μείον… πέντε την Τούμπα - Καθένας για την πάρτη του"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 16:38:00

Άγριο "κράξιμο" Τσακίρη σε παίκτες της ΑΕΚ - "Με μείον… πέντε την Τούμπα - Καθένας για την πάρτη του"

Sportdog Team
Άγριο "κράξιμο" Τσακίρη σε παίκτες της ΑΕΚ - "Με μείον… πέντε την Τούμπα - Καθένας για την πάρτη του"

Στις ευθύνες που έχουν ατομικά κάποιοι παίκτες (πέρα απ’ αυτές που καταλογίζονται στον προπονητή) για την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

ΑΕΚ: Την ανάγκη να συμπεριληφθεί στον απολογισμό των ευθυνών για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και η κακή παρουσία αρκετών παικτών της ΑΕΚ επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, συμφώνησε ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε λάθη, αλλά χαρακτήρισε αστείο το να γίνεται από τώρα συζήτηση γι’ αλλαγή προπονητή. 

Αναφερόμενος συγκεκριμένα λοιπόν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επικαλέστηκε τα χαμηλά στατιστικά ποδοσφαιριστών όπως του Γκαρσία (που δεν κάλυπτε τον επίσης κακό Μισελέν) ή του Τσούμπερ (που απείχε από τα στάνταρ προηγούμενων ματς) και προσέθεσε την αρνητική τους παρουσία σε αυτή των Γέβτιτς-Λε Ταλέκ.

Κάτι που οδηγεί, όπως είπε, στο συμπέρασμα ότι η «Ένωση» αγωνιζόταν με… μείον πέντε παίκτες συν το ότι η εικόνα των περισσότερων (λόγω και της έλλειψης ομοιογένειας) ήταν πως έπαιζαν για την πάρτη τους και όχι για την ομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags