Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Ατάκες Πέλκα που θα τρελάνουν του ΠΑΟΚτζήδες ενόψει Ολυμπιακού - "Βάλε με να παίξω και..."
| 2021-09-28 19:42:00

Ατάκες Πέλκα που θα τρελάνουν τους ΠΑΟΚτζήδες ενόψει Ολυμπιακού - "Βάλε με να παίξω και..."

Sportdog Team
Ατάκες Πέλκα που θα τρελάνουν τους ΠΑΟΚτζήδες ενόψει Ολυμπιακού - "Βάλε με να παίξω και..."

Ο Έλληνας επιθετικός δεν θέλει με τίποτα να χάσει την αναμέτρηση της Φενέρ με τους Ερυθρόλευκους για τους ομίλους του Europa League και προσπαθεί να στείλει το δικό του μήνυμα στον προπονητή των Τούρκων.

Δημήτρης Πέλκας: Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Πέμπτη (30/9) με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την φάση των ομίλων του Europa League, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να έχει έναν τραυματισμό στον ώμο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν θέλει με τίποτα να χάσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και έχει αγωνιστεί πολλές φορές με τους Πειραιώτες και μάλιστα μίλησε με τον Βίτορ Περέιρα για να τον πείσει πως μπορεί να παίξει.

"Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αισθάνομαι έτοιμος από κάθε άποψη, αν μου δώσετε κάποιο ρόλο, είμαι βέβαιος πως μπορώ να συμβάλλω στη νίκη", ανέφερε ο Δημήτρης Πέλκας συγκεκριμένα στον Πορτογάλο τεχνικό της Φενέρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags