Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Εκπλήξεις Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό - Το πλάνο για Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο - Εκτός ο Καρλίτος;"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 17:40:00

"Εκπλήξεις Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό - Το πλάνο για Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο - Εκτός ο Καρλίτος;"

Sportdog Team
"Εκπλήξεις Γιοβάνοβιτς με Ολυμπιακό - Το πλάνο για Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο - Εκτός ο Καρλίτος;"

Ο Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον ΟVER FM για το επικείμενο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό για τα ενδεχόμενα σχέδια του Ιβαν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος ανέφερε στον ΟVERFM για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό επικεντρωμένος στα προβλήματα των «Πράσινων». 

Αρχικά εκτός θα είναι ο Φράνκ Βέλεθ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο δεξί οπίσθιαιο μηριαίο. Η μαγνητική εξέτασηΧθα δείξει ακριβώς το πρόβλημα. Παράλληλα όσον αφορά το σύστημα o Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει το 4-3-3 βλέποντας τριάδα στα χαφ τους Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο.

Το συστήμα αυτό μοιάζει να είναι το ιδανικότερο μέχρι στιγμής, ωστόσο υπάρχει το μειονέκτημα της έλλειψης χτισίματος της επιθεσής του. Παράλληλα με την επίθεση ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πληρώνει τον κακό σχεδιασμό για το κέντρο της άμυνας. Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς μαζί με το πρόβλημα με την αμυντική γραμμή των «Πράσινων» προβληματίζεται και με την επιθετική. Συγκεκριμένα θα πρέπει να βρει τρόπο να σπάσει τις κλειστές άμυνες και να διεισδύσει στους κλειστούς χώρους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη. Για αυτόν τον λόγο έχει στο μυαλό του και τον Μαουρίσιο στη θέση του επιθετικού χαφ με τον Αλεξανδρόπουλο, να προσφέρει με τα δικά του τρεξίματα.

Κλείνοντας ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος ανέφερε πως ενδεχόμενη απουσία του Καρλίτος, θα του ρίξει την ψυχολογία ενώ βρίσκεται σε εξαιρετκά αγωνιστικά κατάσταση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags