Facebook Pixel Γιώργος Παντζιαράς: Ατάκες που θα... συζητηθούν στη Θεσσαλονίκη - "Ο Κουέστα είναι καλύτερος του Πασχαλάκη"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 23:26:00

Ατάκες που θα... συζητηθούν στη Θεσσαλονίκη - "Ο Κουέστα είναι καλύτερος του Πασχαλάκη"

Sportdog Team
Ατάκες που θα... συζητηθούν στη Θεσσαλονίκη - "Ο Κουέστα είναι καλύτερος του Πασχαλάκη"

Ο πρώην τερματοφύλακας των Κίτρινων μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης όπου ανέφερε πως ο γκολκίπερ του Άρη είναι καλύτερος από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή του δικεφάλου του Βορρά, ατάκα που σίγουρα θα ξεσηκώσει... θύελλα. 

Γιώργος Παντζιαράς: Στον Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο βετεράνος γκολκίπερ του Άρη, όπου μίλησε για την σύγκριση Κουέστα - Πασχαλάκη, τη νίκη των Κίτρινων στο Περιστέρι, αλλά και την επιλογή του Άκη Μάντζιου να επιλέξει τον Ισπανό για τερματοφύλακα αντί του Ντένις.

Για το δίλημμα Κουέστα-Πασχαλάκης:

"Είχαμε βγει μαζί με τον Φορτούλα στην εκπομπή και κάναμε αυτή τη συζήτηση. Είμαι με τον Κουέστα. Και ο Πασχαλάκης πηγαίνει πολύ καλά, έδωσε βαθμούς στην ομάδα του φυσικά. Πιστεύω όμως ότι είναι πιο έμπειρος και πιο καλός τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή ο Κουέστα από τον Πασχαλάκη. Αν τους είχα στην ίδια ομάδα θα έβαζα βασικό τον Κουέστα λόγω εμπειρίας και πολλών παιχνιδιών. Έχει προβάδισμα".

Για το αν ήταν ρίσκο του Μάντζιου να δώσει θέση βασικού στον Κουέστα:

"Όχι γιατί απ’ ότι είδαμε και στα φιλικά, ο Ντενίς δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη μας κάτω από τα δοκάρια. Ήταν σωστή επιλογή και έκανε πολύ καλά που έδωσε τη θέση στον Κουέστα ο Μάντζιος. Το απέδειξε με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, ο Κουέστα έχει τη θέση νούμερο 1 στην ομάδα".

Για τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι κι αν πρόκειται για μια πρόσκαιρη θετική κατάσταση:

"Είχα πει ότι η νίκη με τον Παναθηναϊκό είναι νίκη ηρεμίας. Η χθεσινή είναι νίκη ψυχολογίας για μια καλύτερη πορεία της ομάδας. Θα μας παρουσιάσει το καλό πρόσωπο που μας είχε εμφανίσει στα φιλικά παιχνίδια ο Άρης", είπε ο Γιώργος Παντζιαράς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags