Facebook Pixel Sportdog.gr | Σημαίες του Πανιωνίου σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ!
| 2021-09-28 18:42:00

Σημαίες του Πανιωνίου σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ!

Sportdog Team
Σημαίες του Πανιωνίου σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του λονδρέζικου κλαμπ είχαν πάνω τους το σήμα του Πανιωνίου.

Πανιώνιος: Μπορεί να λείπει από τη Super League, δηλώνει παρών όμως στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πώς; Μέσω της αδελφοποίησης με την Crystal Palace. Στον αγώνα της Δευτέρας, που έκλεισε την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Crystal Palace και Brighton είδαμε στις εξέδρες του Selhurst Park μερικές γνώριμες σημαίες.

Όπως αναφέρει το eyap.gr, είχαν πάνω τους το σήμα του Πανιωνίου και θυμηθήκαμε μια φιλία που κρατά 15 ολόκληρα χρόνια.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του λονδρέζικου κλαμπ και του συλλόγου της Νέας Σμύρνης είναι επίσημα αδελφοποιημένοι από το 2006. Η φιλία Πανθήρων και Holmesdale Fanatics δεν έχει μείνει μόνο στην φιλοξενία σε αγώνες και φιλανθρωπικά events. Οι διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν χτιστεί έχουν φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα με το μπάτσελορ Αγγλων στην Ελλάδα, αλλά και την παρουσία Ελλήνων οπαδών σε γάμο οπαδού της Crystal Palace.

«Οι φίλοι της Πάλας και του Πανιωνίου δεν στηρίζουν τις ομάδες για τους τίτλους. Αυτό είναι που μας ξεχωρίζει. Οι οπαδοί των δύο ομάδων τις στηρίζουν γιατί αυτές οι ομάδες αντιπροσωπεύουν κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό ποδοσφαιρικό σύλλογο. Αντιπροσωπεύουν την γειτονιά και την περιοχή από όπου προέρχονται. Ανήκουν σε δύο μεγάλες πόλεις στις πρωτεύουσες των χωρών τους και υποστηρίζουν κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Πέρα από τις νίκες και τους τίτλους αυτοί οι οπαδοί υποστηρίζουν τους γονείς τους την οικογένειά τους, την γειτονιά τους», είχαν δηλώσει πριν δύο χρόνια στο gazzetta.gr μέλη της Holmesdale.

«Βλέποντας οι μεν τους δε ήταν σχεδόν αυτόματο το δέσιμο αυτό, υπήρξαν ίδια κοινά, ίδια λογική και αυτά αποτέλεσαν βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει μια φιλία και να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η Πάλας για τους οπαδούς της είναι η ζωή τους, η καθημερινότητα τους, όπως για τους Πανιώνιους είναι η Σμύρνη, η Νέα Σμύρνη η Πλατεία. Αυτό που αντιπροσωπεύει και για τους δύο δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά όλη τους η ζωή, όλο τους το είναι. Αυτή η φιλία ξεκίνησε από κάποια πράγματα, κι εν συνεχεία όλο αυτό το πράγμα εξελίχθηκε και φτάσαμε εδώ. Είναι τόσο κοινές οι ζωές των οπαδών που σταδιακά έβαλαν ρίζες στην σχέση αυτή μεταξύ των φίλων της Πάλας και του Πανιωνίου. Είναι τρομερό και συνάμα υπέροχο που από δύο διαφορετικές χώρες διαπίστωσαν τα τόσα κοινά που έχουν και υπερέβησαν άλλες διαφορές σε κουλτούρα μεταξύ Αγγλων κι Ελλήνων, κι εστίασαν στα κοινά που είχαν μεταξύ τους και δημιούργησαν ένα σημαντικό θεμέλιο στην φιλία που με τα χρόνια έγινε πιο δυνατή και στέρεη», συμπλήρωσαν στην συνέντευξή τους στο ελληνικό μέσο.

Πριν μια εβδομάδα, σύμφωνα με μηνύματα αναγνωστών μας, ήρθε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών των «Αετών» και της Holmesdale και έδωσαν ένα σεβαστό ποσό, που είχαν μαζέψει, σε μια φτωχή οικογένεια που κατοικεί στην Αθήνα, δίνοντας γι άλλη μια φορά ουσία στη σύνδεσή τους με την χώρα μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags