Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μάχη πρωτοκλασάτων για δύο θέσεις στην ενδεκάδα ενόψει Φενέρ - Αυτά σκέφτεται ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 23:40:00

Μάχη πρωτοκλασάτων για δύο θέσεις στην ενδεκάδα ενόψει Φενέρ - Αυτά σκέφτεται ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Μάχη πρωτοκλασάτων για δύο θέσεις στην ενδεκάδα ενόψει Φενέρ - Αυτά σκέφτεται ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρόλευκων έχει αρχίσει και καταστρώνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με τα Καναρίνια στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα ήδη έχει δύο... πονοκεφάλους για μια θέση στην ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9) με την Φενέρμπαχτσε είναι οι Ερυθρόλευκοι με τον Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται να παραμείνει και σε αυτό το παιχνίδι στο 4-3-3, όμως ο προβληματισμός του έχει να κάνει με την απόφαση αν θα διατηρήσει τον Τικίνιο βασικό ή θα βάλει τον Ελ Αραμπί, αλλά και η εικόνα του Αγκιμπού Καμαρά που δημιουργεί προβληματισμούς αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί αντί του Ονιεκούρου.

Έτσι μέχρι τώρα οι Πειραιώτες η κατάσταση στην ενδεκάδα δια μορφώνεται με τους Βατσλίκ, Σωκράτη και Σισέ στα στόπερ, Καρμπόβνικ φαβορί αντί των Ανδρούτσου και Λαλά στο δεξί άκρο της άμυνας και αριστερός μπακ ο Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά με τον Κούντε να μην είναι φαβορί για βασικός. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Μασούρας, στο άλλο ένας εκ των Αγκιμπού Καμαρά - Ονιεκούρου (υπάρχει και ο Βαλμπουενά που έχει τις πιθανότητές του αλλά όχι για φαβορί) και στην επίθεση ο Ολυμπιακός θα έχει έναν εκ των Τικίνιο - Ελ Αραμπί με τον Βραζιλιάνο που έχει 3 γκολ σε 2 σερί αγώνες να έχει αυξήσει τις πιθανότητές του για βασικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags