Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τον... αντι-Μιλόγεβιτς - Βαρύ κλίμα στην ΑΕΚ - Ποιος ΠΑΟΚ; Η... Βελέζ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 12:53:00

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τον... αντι-Μιλόγεβιτς - Βαρύ κλίμα στην ΑΕΚ - Ποιος ΠΑΟΚ; Η... Βελέζ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
 Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τον... αντι-Μιλόγεβιτς - Βαρύ κλίμα στην ΑΕΚ - Ποιος ΠΑΟΚ; Η... Βελέζ!

Τα... καμπανάκια για τον Σέρβο κόουτς και το dealline που του δόθηκε. Γιατί έχει "ανοίξει" κουβέντα στην Ένωση για τον προπονητή, τι περιμένουν στην διοίκηση από το δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό και πότε κρίνονται όλα...
 

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ο Σέρβος τεχνικός στην Ένωση, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι έχει αρχίσει να φυσάει παράξενο αεράκι για εκείνον στην ομάδα.

Μάλιστα, υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι θα υπάρξει θέμα με τον Μιλόγεβιτς αν οι Κιτρινόμαυροι δεν φύγουν με το διπλό από το Αγρίνιο, αφού το κύμα τής αμφισβήτησης θα είναι μεγάλο για τον Σέρβο προπονητή.

Κι εδώ είναι που θα πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτό το κλίμα αμφισβήτησης υπάρχει, ήδη, μετά τον θερινό αποκλεισμό από τη Βελέζ, καθώς ακόμα κι αν η ΑΕΚ δεν είχε κάνει όλες αυτές τις μεταγραφές που πραγματοποίησε προς το τέλος τής μεταγραφικές περιόδου, ένα... χωριό από τη Βοσνία μπορούσε να το αποκλείσει και με την περσινή ομάδα!


Προσοχή εδώ: Δεν υποστηρίζει κανείς ότι στην ΑΕΚ θα υπάρξει θέμα προπονητή αν χάσει από τον Παναιτωλικό - Αν και σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον και το πώς έρχεται ένα αρνητικό αποτέλεσμα: Είναι διαφορετικό να χάσεις βαθμούς με σούπερ εμφάνιση που απλώς δεν μπαίνει η μπάλα και διαφορετικό να χάσεις βαθμούς με τα χέρια κάτω.

Αλλά σε κάθε περίπτωση από πολύ νωρίς στη σεζόν γίνονται συζητήσεις για τον προπονητή στην Ένωση και υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα για τον Μιλόγεβιτς που δεν ταιριάζει με τη συσπείρωση που χρειάζεται μια ομάδα πρωταθλητισμού. Αλλά ούτε και με την πίστωση χρόνου που θα έπρεπε να έχει ένας σύλλογος με τόσα νέα πρόσωπα.

Παρόλα αυτά αυτό το κλίμα υπάρχει και θα γιγαντωθεί αν εναντίον τής ομάδας τού Γιάννη Αναστασίου δεν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, με πειστική εμφάνιση. Γιατί αν οι Κιτρινόμαυροι κάνουν δύο-τρεις κολλητές νίκες με καλή μπάλα, όλα αυτά θα αποτελέσουν μακρινή ανάμνηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags