Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νικολογιάννης για ντέρμπι - "Το καλύτερο ημίχρονο με Μπόλονι - Έτσι ανάβει σπίθα - Να παίξουν 3 χαφ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 13:59:00

Νικολογιάννης για ντέρμπι: "Το καλύτερο ημίχρονο με Μπόλονι - Έτσι ανάβει σπίθα - Να παίξουν 3 χαφ"

Sportdog Team
Νικολογιάννης για ντέρμπι: "Το καλύτερο ημίχρονο με Μπόλονι - Έτσι ανάβει σπίθα - Να παίξουν 3 χαφ"

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ανέλυσε τον τρόπου πο πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός για να πάρει αποτέλεσμα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αν αυτό είναι θετικό, τότε θα εκτοξευθεί η ψυχολογία στα ύψη.

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (03/10, 20:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σημείωσε ότι «από το 2018 έχει να πάρει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο», τονίζοντας «είναι πολλά τα χρόνια», ενώ αναφέρθηκε στο περσινό δεύτερο ημίχρονο, «ίσως το καλύτερο επί Μπόλονι», όπως είπε.

Για το πώς αναμένεται να «κατέβουν» οι «πράσινοι», τόνισε χαρακτηριστικά: «Για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα θα πρέπει να κοιτάξει να κάνει ελεγχόμενο πρέσινγκ, να μην περνάνε οι παίκτες του Ολυμπιακού την μπάλα στα χαφ. Πιθανολογώ ότι πρέπει να παίξει ένα χαφ ακόμα». Και πρόσθεσε: «Με τη Μίλαν, αν θυμάστε, είχε παίξει ο Γιοβάνοβιτς με τρία χαφ, με τον Μαουρίσιο να τοποθετείται πιο ψηλά από Ρούμπεν-Αλεξανδρόπουλο. Είναι ένα δίλημμα αυτό για τον προπονητή».

Συνέχισε, δε, ο Τάσος Νικολογιάννης για τη σημασία που θα έχει για τον Παναθηναϊκό ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή: «Μπορεί να γυρίσει τελείως υπέρ του Παναθηναϊκού. Ένα αποτέλεσμα θέλει για να ανάψει η σπίθα και να επιστρέψει η ομάδα μετά τη διακοπή με εξαιρετική ψυχολογία».

Τέλος, για τον Καρλίτος εξέφρασε την αμφιβολία του, παρότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, «αν μπορεί να παίξει μόνος του μπροστά», χωρίς στήριγμα δηλαδή, ενώ αναφέρθηκε και στο δεδομένο πρόβλημα στα στόπερ, με τον Βέλεθ, θυμίζουμε, σχεδόν σίγουρα εκτός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags