Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Νικολακόπουλου: Πρόβλημα με κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Ανησυχία Μαρτίνς για... ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 14:13:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου: Πρόβλημα με κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Ανησυχία Μαρτίνς για... ΠΑΟ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου: Πρόβλημα με κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Ανησυχία Μαρτίνς για... ΠΑΟ!

Μπαίνει στο αεροπλάνο για την Τουρκία, όμως μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να τον δούμε στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Φενέρ. Αισθάνεται ενοχλήσεις και μάλλον χάνει και το ντέρμπι με Παναθηναϊκό.
 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο (15:30) με προορισμό την Κωνσταντινούπολη είναι ο Ολυμπιακός, ενόψει της αυριανής (30/9) αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν τη σημερινή προπόνηση χωρίς προβλήματα, παίρνοντας 25 παίκτες στην αποστολή της ομάδας. Ο Εμβιλά, όπως τόνισε και ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά κανονικά και αυτός «μέσα».

Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε επίσης στην πιθανή ενδεκάδα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του έμπειρου χαφ, ενώ εξέφρασε την άποψη πως είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να βρει ισορροπία στα ημίχρονά του, καθώς έχει 10-1 γκολ στα πρώτα 45' και 10-7 στο δεύτερο μέρος των αγώνων του.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags