Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέλα των φίλων του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι με ΠΑΟ - Γίνεται... καμίνι το "Γ. Καραϊσκάκης"
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-30 07:00:00

Τρέλα των φίλων του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι με ΠΑΟ - Γίνεται... καμίνι το "Γ. Καραϊσκάκης"

Sportdog Team
Τρέλα των φίλων του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι με ΠΑΟ - Γίνεται... καμίνι το "Γ. Καραϊσκάκης"

Φαίνεται ότι στο ντέρμπι της Κυριακής (3/10) θα δούμε σκηνές από το... παρελθόν μιας και οι φίλοι των Ερυθρολεύκων πιθανότατα θα εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας τους.

Ολυμπιακός: Φουλ για... sold out ετοιμάζονται οι Ερυθρόλευκοι για το ντέρμπι της Κυριακής (3/10) με τον Παναθηναϊκό, μιας και η προπώληση των διαθέσιμων 25.000 εισιτηρίων προχωράει με γοργούς ρυθμούς και μάλιστα όλα δείχνουν πως για πρώτη φορά μετά την πανδημία, στην χώρα μας,, θα βρεθεί τόσοι άνθρωποι στο γήπεδο.

Μέχρι στιγμής έχουν φύγει πάνω από 6000 εισιτήρια κάτι που μαζί με τα εισιτήρια φτάνουμε σε συμπέρασμα πως στο Γ. Καραϊσκάκης θα είναι περίπου 25.000 άτομα, αριθμός που είναι το ανώτατο όριο θεατών βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι και για τα διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά μέσω ίντερνετ (όλο το 24ώρο) από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και από το "Γ. Καραϊσκάκης" από τις 10:00 έως τις 18:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags