Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Αυτός... τίναξε στον αέρα τη μεταγραφή Μανωλά - Νέα εντολή Μαρινάκη - Άγριος "καυγάς" και... πρόταση!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 18:54:00

Αυτός "τίναξε" στον αέρα τη μεταγραφή Μανωλά- Νέα εντολή Μαρινάκη- Άγριος "καυγάς" και... πρόταση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός "τίναξε" στον αέρα τη μεταγραφή Μανωλά- Νέα εντολή Μαρινάκη- Άγριος "καυγάς" και... πρόταση!

Ποιος δεν ήθελε τον Έλληνα άσο στου Ρέντη και ποιος κάνει νέα παρέμβαση; Χοντρό παρασκήνιο για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, το όνομα του οποίου σε καμία περίπτωση δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τους Πειραιώτες. Πώς και γιατί μπορεί να επανέλθει πολύ σύντομα στο προσκήνιο...

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Ολόκληρο θέμα είχε προκύψει στο Λιμάνι με τον διεθνή Έλληνα στόπερ πριν από λίγο καιρό, στο φινάλε τής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όταν ξαφνικά το μεσημέρι ενός Σαββάτου έσκασε η είδηση από την Ιταλία για την επιθυμία του να επιστρέψει στον Πειραιά.

Τις εξελίξεις λίγο-πολύ τις θυμάστε, δεδομένου ότι δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τη στιγμή που ναι μεν ο Ολυμπιακός έμοιαζε ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του αλλά, τελικά, ο Κώστας Μανωλάς είχε παραμείνει στη Νάπολι.

Από τότε έχει κυλήσει νερό στο αυλάκι και, τώρα πια, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα χρήματα ήταν εκείνα που είχαν χαλάσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τα χρήματα και τα ανταλλάγματα. Γιατί η Νάπολι ήθελε να μπει στην εξίσωση της μεταγραφής και ο Μαντί Καμαρά, που τον ζαχαρώνει εδώ και δύο χρόνια, αλλά ο Μαρινάκης δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτεί: Ο Καμαρά θα πωληθεί μόνος του, χωρίς να υπάρχει θέμα ανταλλαγής ακόμα και αν στη εξίσωση βρεθεί... ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το θέμα, βέβαια, είναι τι γίνεται τώρα, καθώς όλα αυτά που γράφουμε τόση ώρα αποτελούν παρελθόν. Πάμε τώρα να δούμε το παρόν και, κυρίως, το μέλλον! Στο παρόν, οι έγκυρες πληροφορίες τού sportdog από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Μανωλάς και ο Σπαλέτι, ο προπονητής του στη Νάπολι, έχουν κάκιστες σχέσεις! Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που ο Έλληνας άσος δεν παίζει στα τελευταία παιχνίδι της ομάδας του...

Πάμε τώρα και στο μέλλον: Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι τον προσεχή Δεκέμβρη θα ανοίξει ξανά θέμα Μανωλά στον Ολυμπιακό! Και αυτή τη φορά θα υπάρχουν άλλα δεδομένα ( α) Σχέση Μανωλά-Σπαλέτι, β) Ο χρόνος συμμετοχής του στην ιταλική ομάδα) αλλά και περισσότερος χρόνος για να προχωρήσουν οι επαφές.

Και κάτι τελευταίο: Υπάρχουν φωνές κοντά στον Ολυμπιακό που αναφέρουν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Μανωλά και σε έναν συγκεκριμένο παίκτη ίσως και να μην είναι οι καλύτερες δυνατές. Ωστόσο, ας μην ξεχνάει κανείς ότι στην ομάδα υπάρχει ο Βασίλης Τοροσίδης, που έχει άριστη σχέση και με τους δύο και, φυσικά, μπορεί με την παρουσία του να εξομαλύνει την κατάσταση, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ανάμεσα στους δύο διεθνείς στόπερ μπορεί να υπάρχει κάποιο θεματάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο...μικρός Ντε Μπρόινε της Ριζούπολης και ο...Χασάν του Παναθηναϊκού- Ποιοι "εκθέτουν" τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags