Facebook Pixel Λάζλο Μπόλονι: Κι όμως συμβαίνει - Αυτή η ομάδα θέλει τον Λάζλο Μπόλονι για προπονητή
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 23:12:00

Κι όμως συμβαίνει - Αυτή η ομάδα θέλει τον Λάζλο Μπόλονι για προπονητή

Sportdog Team
Κι όμως συμβαίνει - Αυτή η ομάδα θέλει τον Λάζλο Μπόλονι για προπονητή

Μπορεί το πέρασμα του Ρουμάνου τεχνικού από τον Παναθηναϊκό να μην ήταν επιτυχημένο, όμως ομάδα του εξωτερικού έχει προσεγγίσει τον έμπειρο προπονητή ώστε να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Λάζλο Μπόλονι: Άνεργος παραμένει ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, παρά τις φήμες για συλλόγους από Ολλανδία και Βέλγιο, που ανέφεραν πως θέλουν να φτάσουν σε συνεργασία μαζί του, όμως όλα δείχνουν ότι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του θα είναι στην πατρίδα του μιας και η Σέπσι τον θέλει στο... τιμόνι του συλλόγου.

Την συγκεκριμένη πληροφορία αποκάλυψε η ιστοσελίδα της Ρουμανίας digisport.ru που γράφει πως ο πρόεδρος της Σέπσι, Λάζλο Ντιοσζέγκι, έχει ήδη αρχίσει συνομιλίες με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να δελεάζεται στην ιδέα επιστροφής στην πατρίδα του και εργασίας σε οικείο για αυτόν περιβάλλον.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως η Σέπσι έχει έδρα σε περιοχή που μένουν Ρουμάνοι με καταγωγή από την Ουγγαρία, ενώ η μητέρα του Λάζλο Μπόλονι έχει ουγγρική καταγωγή κάτι που δείχνει ότι υπάρχει... ισχυρός δεσμός. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags