Facebook Pixel Champions League: "Πάρτι" της Ζενίτ με Μάλμε - "Καθάρισε" τη Γιάνγκ Μπόις με... μπόλικο άγχος η Αταλάντα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 21:39:00

"Πάρτι" της Ζενίτ με Μάλμε - "Καθάρισε" τη Γιάνγκ Μπόις με... μπόλικο άγχος η Αταλάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πάρτι" της Ζενίτ με Μάλμε - "Καθάρισε" τη Γιάνγκ Μπόις με... μπόλικο άγχος η Αταλάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζενίτ και Αταλάντα μπήκαν δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης από τους ομίλους τους, παίρνοντας πολύ σημαντικές εντός έδρας νίκες κόντρα σε Μάλμε και Γιάνγκ Μπόις αντίστοιχα.

Champions League: Η Ζενίτ "διέλυσε" τη Μάλμε με 4-0, ενώ η Αταλάντα πήρε αγχωτική νίκη με 1-0 επί της Γιάνγκ Μπόις.

Την πρώτη της νίκη στο Champions League, μετά από 8 αποτυχημένες προσπάθειες που είχε (τελευταία από την Τσέλσι στην πρεμιέρα), πέτυχε απόψε η Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Μάλμε, που από την πλευρά της γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα στον 8ο όμιλο μετά το 0-3 της πρεμιέρας από την Γιουβέντους και την 12η σε 14 αγώνες στη διοργάνωση.

Η πρώτη «σύγκρουση» των δύο ομάδων σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση εξελίχθηκε σε «περίπατο» για τους Ρώσους, που πριν το αποψινό ματς μετρούσαν μόλις μία ισοπαλία και 7 ήττες στις 8 προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Οι Σουηδοί «παρέδωσαν τα όπλα», ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Αχμέντοτζιτς στο 53ο λεπτό.
 
Η Αταλάντα ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς από την Γιουνγκ Μπόις κι έφτασε απόλυτα δίκαια στη νίκη με 1-0 επί των Ελβετών που γνώρισαν την 4η σερί εκτός έδρας ήττα τους μετά το 0/3 που είχαν στην φάση των ομίλων της σεζόν 2018/2019.
 
Μετά το 2-2 με την Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα, η ιταλική ομάδα πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στην διοργάνωση με το «φτωχό» βάσει των ευκαιριών που είχε τελικό σκορ, στο πλαίσιο του 6ου γκρουπ, απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις, που προερχόταν από τη σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags