Facebook Pixel Παναθηναϊκός: «Καλούπωμα» από Γιοβάνοβιτς πριν το ντέρμπι! Σε αυτόν δίνει ρόλο-κλειδί
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-30 08:38:00

«Καλούπωμα» από Γιοβάνοβιτς πριν το ντέρμπι! Σε αυτόν δίνει ρόλο-κλειδί

Sportdog Team
«Καλούπωμα» από Γιοβάνοβιτς πριν το ντέρμπι! Σε αυτόν δίνει ρόλο-κλειδί

Ανάλυση πριν το ματς στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Ποια είναι η σχέση του προπονητή του Παναθηναϊκού με τους παίκτες.

Παναθηναϊκός: Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη επικεντρώνεται η προσοχή στον Παναθηναϊκό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός όμως έχει μονάδες που αξίζουν ανάλυσης, γιατί έχει δουλέψει πολύ μαζί τους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Το “καλούπωμα” του Χατζηγιοβάνη» είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της σημερινήες “SportDay”, η οποία αναλύει πως ο Σέρβος τεχνικός άλλαξε τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος τρέφει σεβασμό προς τον προπονητή του.

Στα μέσα Αυγούστου μετά το φιλικό με τη Μίλαν είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον προπονητή του. Είχε πεί για την επικοινωνία που είχε μαζί του και πως θέλει να τον βοηθά, κάτι που φαινόταν και μέσα στο γήπεδο, όταν του έδινε συμβουλές. Είναι κάτι που κάνει ο Ιβάνοβιτς με όλους τους παίκτες. Μεταφέρει τις εμπειρίες που έχει περάσει ο ίδιος ώστε να μάθουν οι παίκτες μέσα από αυτές.

Η SportDay παράλληλα αναφέρει, ότι ο Ρούμπεν Πέρεθ θα έχει ρόλο-κλειδί στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags