Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα υποδεχθεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών
| 2021-09-30 09:27:00

Φαβορί ο ΠΑΟΚ για τη νίκη με Σλόβαν - Ψάχνεται ο Λουτσέσκου - Θέλει να "καθαρίσει" νωρίς το ματς

Sportdog Team
Φαβορί ο ΠΑΟΚ για τη νίκη με Σλόβαν - Ψάχνεται ο Λουτσέσκου - Θέλει να "καθαρίσει" νωρίς το ματς

Με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, συνεχίζεται την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου το νεοσυσταθέν Europa Conference League. Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας...

ΠΑΟΚ: Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο γήπεδο της Τούμπας, όπου θα υποδεχθεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών και την παραμονή στην κορυφή του 6ου ομίλου, χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, θα επιδιώξουν να «καθαρίσουν» όσο γίνεται νωρίτερα τον αγώνα απέναντι στους Σλοβάκους, οι οποίοι θα παραταχθούν στην Τούμπα με στόχο να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στην διοργάνωση.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Κοπεγχάγη θα φιλοξενήσει την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ, με τους Δανούς να είναι το απόλυτο φαβορί γι την νίκη και την διατήρηση του απόλυτου βαθμολογικής συγκομιδής.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, φαβορί για την νίκη και το «2 στα 2», είναι η Ρόμα, η Παρτιζάν και η Γάνδη, ενώ αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις ΛΑΣΚ-Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας, Φίτεσε-Ρεν και Ομόνοια-Καραμπάχ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags