Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Δεσύλλα για Παναθηναϊκό - Αυτό θα γίνει αν τιμωρηθεί ο Διούδης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-30 12:26:00

Αποκάλυψη Δεσύλλα για Παναθηναϊκό - Αυτό θα γίνει αν τιμωρηθεί ο Διούδης!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Δεσύλλα για Παναθηναϊκό - Αυτό θα γίνει αν τιμωρηθεί ο Διούδης!

Ο Μπρινιόλι βρίσκεται στην… αναμονή, προκειμένου αν χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Διούδη στα γκολπόστ του Παναθηναϊκού, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, παίρνοντας θέση και για το ζήτημα με την πιθανή τιμωρία του δεύτερου.

Παναθηναϊκός: Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη τιμωρία του Διούδη, την αντικατάστασή του από τον Μπρινιόλι, αλλά και την επιστροφή Σένκεφελντ.

«Θα μάθουμε αύριο το αν θα τιμωρηθεί ο Διούδης ή όχι για το επεισόδιο που είχε με τον Ναζλίδη, στο ματς που Παναθηναϊκού με τον Άρη. Καλό θα ήταν να πέσουν οι τόνοι στο συγκεκριμένο γήπεδο, επειδή ήμουν και στο ματς και το είδα με τα μάτια μου. Είναι και το τι ποδόσφαιρο θέλουμε, αν θέλουμε να είναι… αούα ή κανονικό. Πάντως, ο Μπρινιόλι είναι ετοιμοπόλεμος, σε περίπτωση τιμωρίας. Τον περιμέναμε και νωρίτερα να μπει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Σένκεφελντ έβγαλε μέρος του προγράμματος του «τριφυλλιού» και αν δεν αλλάξει κάτι θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και να τον έχει ο Γιοβάνοβιτς μετά τον Ιωνικό.

Ο Δεσύλλας ανέφερε, τέλος, πως, σε επίπεδο 11άδας του «τριφυλλιού» ενόψει και Ολυμπιακού, είναι πάντα υπαρκτό το ενδεχόμενο να προστεθεί ένα τρίτο χαφ στο κέντρο.

Ενώ ερωτηθείς για την επιστροφή του Κουρμπέλη, σημείωσε πως πάει πιο πίσω γιατί και έχει νιώσει πόνους ο παίκτης αλλά και είναι και ψυχολογικό το θέμα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags