Facebook Pixel Φενέρμπαχτσέ - Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ από Μαρτίνς σε Περέιρα - Αιφνιδιάζει η Φενέρ - Εκτός κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού
| 2021-09-30 13:13:00

Κίνηση-ματ από Μαρτίνς σε Περέιρα - Αιφνιδιάζει η Φενέρ - Εκτός κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού

του Παναγιώτη Νικολάου
Κίνηση-ματ από Μαρτίνς σε Περέιρα - Αιφνιδιάζει η Φενέρ - Εκτός κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού

Μεγάλη έκπληξη από τον Πορτογάλο, που θέλει το διπλό στην Τουρκία. Ποιος βασικός άσος αναμένεται να μείνει στον πάγκο, η μεγάλη αδυναμία της αντιπάλου και που θέλει να... χτυπήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό είναι το πλάνο νίκης!
 

Φενέρμπαχτσέ - Ολυμπιακός: Πώς και πώς περιμένουν στο Λιμάνι το παιχνίδι με τη Φενέρ, μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς η ομάδα έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάρει ακόμα και τη νίκη και να βρεθεί με έξι βαθμούς στη δεύτερη αγωνιστική.

Τι σημαίνει τυπικά αυτό; Ότι οι Πειραιώτες μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Γιατί οι δύο πρώτες θέσεις τού ομίλου είναι που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους τού συλλόγου - Άσχετα αν δεν υποβαθμίζουν και την τρίτη θέση, που έστω και στο Conference η ομάδα θα συνεχίσει και το νέο χρόνο στην Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να βρουν χώρους στη διάρκεια του αγώνα, αφενός γιατί σε εντός έδρας αναμέτρηση είναι κατανοητό ότι η Φενέρ θα βγει μπροστά για να πετύχει γκολ. Αφετέρου όσα γκολ έχει δεχτεί φέτος η ομάδα του Περέιρα είναι στην κόντρα, κι αυτό είναι το αδύνατο σημείο που έχει εντοπίσει ο Μαρτίνς.



Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα κενά, τους χώρους που μπορούν να προκύψουν στο γήπεδο, και να βάλουν γκολ. 


Όσον αφορά τα αγωνιστικά, σε επίπεδο προσώπων δηλαδή, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλους τους παίκτες είναι αν θα παίξει βασικός ο Αραμπί. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δύσκολα θα δούμε τον Μαροκινό στο αρχικό σχήμα, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται.

Ο Αραμπί συνεργάζεται πολύ καλά με τον Μασούρα, που θα είναι στην 11άδα, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Γιατί το γεγονός ότι έχει παίξει μόλις 20 λεπτά το τελευταίο διάστημα δείχνει ότι δεν έχει την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα. Ενώ ο Τικίνιο, αντίστοιχα, έχει πετύχει τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και, όπως και να το κάνουμε, τη ρέντα του επιθετικού δεν την αφήνεις να περάσει απαρατήρητη...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-αποκάλυψη στο Λιμάνι - Μεταγραφή 500.000, "πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς - Τον έσωσε ο Αργεντινός


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags