Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Νικολακόπουλου λίγες ώρες πριν το ματς: "Τι λένε στην Τουρκία για το Φενέρ-Ολυμπιακός"
| 2021-09-30 13:48:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου λίγες ώρες πριν το ματς: "Τι λένε στην Τουρκία για το Φενέρ-Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου λίγες ώρες πριν το ματς: "Τι λένε στην Τουρκία για το Φενέρ-Ολυμπιακός"

Τις τελευταίες πληροφορίες για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσέ, για τη 2η αγωνιστική του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ολυμπιακός: Τις τελευταίες πληροφορίες για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσέ, για τη 2η αγωνιστική του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φτάσαμε στη 2η αγωνιστική του Europa League, με το πρώτο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού. Για να είμαστε ειλικρινής, ο Ολυμπιακός δεν ξεκινάει καλά όταν έχει εκτός έδρας ματς. Έχει σε 22 ματς στη 2η αγωνιστική, με 3 διπλά και μία ισοπαλία, το τελευταίο ήταν το 3-2 επί της Άρσεναλ. Όλες αυτές οι νίκες του έπρεπε να βάλει τρία γκολ για να κερδίσει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η μοναδική ισοπαλία ήταν το μακρινό το 2006, για τη 2η αγωνιστική συγκεκριμένα, το 2-2 με τη Σαχτάρ. Είναι μία ευκαιρία το αποψινό ματς για να… φέρει άλλη μία ισοπαλία. Σε κάθε ματς, για τη νίκη πάει, αλλά εκτός έδρας δεν σκίζουμε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο προφίλ της τουρκικής ομάδας και όσα έμαθε από τη γειτονική χώρα: «Πήρα ένα τηλέφωνο στην Τουρκία, από έναν ποδοσφαιράνθρωπο, και μου είπε αν ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να κερδίσει τη Φενέρ. Η Φενέρ στην Άιντραχτ τους σόκαρε όλους. Είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχει παίξει φέτος. Σε όλα τα υπόλοιπα ματς, στην Τουρκία, πάει με το ζόρι.

Ο καλύτερος παίκτης μακράν είναι ο Βαλένσια. Ένας γρήγορος παίκτης, ο Εζίλ έχει ίωση και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στην Τουρκία τη βλέπουν περισσότερο και έχει διαφορά από το να ψάχνεις στοιχεία. Αμυντικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ενώ επιθετικά δεν ρολάρει. Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, δίνει την εντύπωση πως θα το παλέψει, αν και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με τον Μαρτίνς όλα αυτά τα χρόνια και μακριά από την έδρα του».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags