Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: "Έσκασε" νέα εξέλιξη για Βράνιες - Τι λέει η ΑΕΚ για το επίμαχο τατουάζ - Η απάντηση του Βόσνιου
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-30 17:42:00

"Έσκασε" νέα εξέλιξη για Βράνιες - Τι λέει η ΑΕΚ για το επίμαχο τατουάζ - Η απάντηση του Βόσνιου

Sportdog Team
"Έσκασε" νέα εξέλιξη για Βράνιες - Τι λέει η ΑΕΚ για το επίμαχο τατουάζ - Η απάντηση του Βόσνιου

Την θέση της για όσα συμβαίνουν με το επίμαχο τατουάζ του Όγκνιεν Βράνιες και το τελεσίγραφο που του έστειλε η UEFA πήρε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, αλλά και ο ίδιος ο Βόσνιος στόπερ.

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει από την UEFA για την ΑΕΚ και τον Βράνιες σχετικά με το τατουάζ του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ωστόσο θα έχει την υποχρέωση να το καλύπτει κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Όγκνιεν Βράνιες πήρε τελεσίγραφο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το τατουάζ με το πρόσωπο του Μομτσίλο Τζούγιτς, αφού του συστάθηκε να το καλύπτει για να παίζει στους αγώνες.

Ο ίδιος ο άσος της ΑΕΚ έστειλε στην UEFA υπόμνημα με τις θέσεις του οι οποίες και έγιναν δεκτές, ενώ όπως ενημέρωσε η Ένωση την Παρασκευή, ο αμυντικός της ομάδας δεν τιμωρήθηκε, ωστόσο θα έχει την υποχρέωση να παίζει με καλυμμένο το συγκεκριμένο τατουάζ στο χέρι του. 

Στο υπόμνημά του, ο Βράνιες ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το τατουάζ αυτό δεν ενέχει την παραμικρή πολιτική θέση, ότι δεν υποστηρίζει την παραμικρή ακραία πολιτική θέση σαν άνθρωπος και ότι για ένα μεγάλο κομμάτι των Σέρβων της Βοσνίας ο Τζούγιτς δεν αποτελεί εγκληματία, ούτε ναζιστή αλλά ήρωα πολέμου».

Όπως και να 'χει πάντως, το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Βράνιες θα συμμορφωθεί με την απόφαση της UEFA να αγωνίζεται με το τατουάζ καλυμμένο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags