Facebook Pixel Γιώργος Μασούρας: Ατάκα... φωτιά Μασούρα μετά τη νίκη στην Πόλη - "Μου αρέσουν πολύ τα σιροπιαστά" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-30 23:35:00

Ατάκα... φωτιά Μασούρα μετά τη νίκη στην Πόλη - "Μου αρέσουν πολύ τα σιροπιαστά" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά Μασούρα μετά τη νίκη στην Πόλη - "Μου αρέσουν πολύ τα σιροπιαστά" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των Ερυθρολεύκων που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Φενέρμπαχτσε εξήγησε στις... δηλώσεις του το... μυστικό της νίκης και της εμφάνισής του στην Κωνσταντινούπολη.

Γιώργος Μασούρας: Δηλώσεις έκανε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των Ερυθρολεύκων μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Φενέρ στην Πόλη, με δύο δικά του τέρματα και εξήγησε με τον... δικό του τρόπο γιατί πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις στην Τουρκία.

Για το τι συμβαίνει στην Κωνσταντινούπολη όπως και για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: "Μου αρέσουν πολύ τα σιροπιαστά και χθες στο ξενοδοχείο είχαμε αρκετά, αυτό είναι το μυστικό".

Για το ματς: "Είχαμε αμυντική προσήλωση σε όλο το 90λεπτο, με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο του β’ ημιχρόνου. Κάναμε όλοι εξαιρετική δουλειά και ξεδιπλώσαμε το πλάνο μας, όπως σχεδιάζαμε απ' την αρχή".

Για Τικίνιο: "Είναι συγκυριακό το ότι είμαι μέσα στα γκολ στο ξεκίνημα των αγώνων και μαζί με τον Τικίνιο κιόλας. Μπήκε δυνατά ο Τικίνιο στη σεζόν. Το θέλει πολύ και αυτός, το θέλουμε κι εμείς. Τυχαίνει να συνεργαζόμαστε, θα μπορούσε στη θέση του να ήταν και ο Ελ Αραμπί όπως έκανε πάντα".

Για το πού αφιερώνει το γκολ: "Στους συμπαίκτες μου που κατέθεσαν την ψυχή τους και είμαστε σε θέση οδηγού για τον στόχο που έχουμε βάλει απ' την αρχή της σεζόν", είπε ο Γιώργος Μασούρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags