Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: H βίλα των οργίων που πήγε να κάψει τον διαιτητή
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 14:35:00

H βίλα των οργίων που πήγε να... κάψει τον διαιτητή του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! Πώς τη γλίτωσε;

Sportdog Team
H βίλα των οργίων που πήγε να... κάψει τον διαιτητή του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! Πώς τη γλίτωσε;

Σκάνδαλο με τη σύλληψή του στη Βοσνία με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τον διαιτητή που είχε συλληφθεί στην Βοσνία τον Μάιο του 2020 για συμμετοχή σε πάρτι οργίων, με ναρκωτικά και όπλα, όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ο Σλοβένος συνελήφθη μαζί με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας. Κατά τη σύλληψή του είχε μιλήσει για σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα παραδέχθηκε πως βρισκόταν στο πάρτι, ωστόσο υποστήριξε πως κατέληξε εκεί δίχως να γνωρίζει πως υπήρχαν ναρκωτικά και όπλα.

«Μετά από επαγγελματική συνάντηση που είχα με κάποιους συνεργάτες μου δέχθηκα πρόσκληση προκειμένου να γιορτάσουμε σε ένα ράντσο, την οποία αποδέχθηκα», τόνισε ο Σλοβένος ρέφερι σημειώνοντας πως δεν γνώριζε τα περισσότερα άτομα που βρίσκονταν στον πάρτι.

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας δώσαμε κατάθεση, όπου εξήγησα πως δεν γνωρίζω καθόλου όλα αυτά τα άτομα. Έτσι μου άναψαν το πράσινο φως για να επιστρέψω στο σπίτι μου στη Σλοβενία».

Όσο για την σύλληψή του, ο Σλοβένος ρέφερι, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχθηκε πως δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση, δηλώνοντας τότε στην ''Vecer'' της πατρίδας του:

«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.

Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags