Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αλλάζει ενδεκάδα για το ντέρμπι ο Γιοβάνοβιτς - Ποιος δεν παίζει στο Γ. Καραϊσκάκης
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 15:15:00

Αλλάζει ενδεκάδα για το ντέρμπι ο Γιοβάνοβιτς - Ποιος δεν παίζει στο Γ. Καραϊσκάκης

Sportdog Team
Αλλάζει ενδεκάδα για το ντέρμπι ο Γιοβάνοβιτς - Ποιος δεν παίζει στο Γ. Καραϊσκάκης

Στα πλαίσια του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Μοιρώτσος, ανέφερε τις απουσίες που θα έχουν οι «Πράσινοι»

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε δυο ημέρες πριν το επικείμενο ντέρμπι στον Οver FM για τις αγωνιστικές εξελίξεις στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Συγκεκριμένα ανέφερε τις απουσίες των ποδοσφαιριστών που δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες του.

Αρχικά οι πιθανότητες οι Φώτης Ιωαννίδης και ο Καρλίτος, να αγωνιστούν μαζί είναι ελάχιστες, η αγωνιστική προετοιμασία, θα αναδείξει ποιος από τους δυο θα αγωνιστεί.

Παράλληλα ερωτηματικό παραμένει η θέση του τρίτου χαφ. Λούντγκβιστ ή Μαουρίσιο ανταγωνίζονται για το βασικό σχήμα. Αναφορικά με την περίπτωση του δεύτερου παρουσίασε ενοχλήσεις στην χθεσινή προπόνηση χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.

Στην συνέχεια o Βασίλης Μοιρώτσος ανέφερε πως ο  Ματέους Βιτάλ προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Κλείνοντας, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος τόνισε πως ο Μπάρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Η επιστροφή του αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός καλείται να αλλάξει νοοτροπία διεκδικώντας την νίκη. Ωστόσο θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να θεωρηθεί και η ισοπαλία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags